Paliwo

04 Paź 2007, 11:15

cześć wszystkim! chciałbym się poradzić. jak się spuszcza paliwo z forda focusa II i renault thalii bezynę pomocą pomy paliwowej umieszczonej w t7ych samochodach.wiem że trzeba podpiąć kablem do akumulatora. tylko gdzie się trzeba podłączyć w pompie. trzeba mięć jakiś miernik. jeśli tak to gdzie go można kupić
speeeeeeeeed
johny1880
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

04 Paź 2007, 11:20

:shock: Masz coś upatrzone na osiedlowym parkingu? Podobnie można by zapytać o otwieranie drzwiczek inaczej, niż kluczykiem do tego przeznaczonym... :roll:
..."Władza" da się lubić...!
kordian
Nowicjusz

Miejscowość: Toszek/zamek

04 Paź 2007, 13:35

Nie! poprostu mam dwa samochody z których muszę spuścić paliwo. a chcę to zrobić bo będą szły do sprzedania a klienci już podpisali umowy i wiedzą o stanach licznika. można by było spuścić metodą włącz wyłącz ale nie chce mi się tak bawić. a wiedza może się przydać na przyszłość

pozdr
speeeeeeeeed
johny1880
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

04 Paź 2007, 14:29

:D Zatem miej gest wobec nabywców, lub - jeśli tankowane do pełna - poproś o częściowy zwrot poniesonych nakładów... :?
..."Władza" da się lubić...!
kordian
Nowicjusz

Miejscowość: Toszek/zamek
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...