cześć wszystkim! chciałbym się poradzić. jak się spuszcza paliwo z forda focusa II i renault thalii bezynę pomocą pomy paliwowej umieszczonej w t7ych samochodach.wiem że trzeba podpiąć kablem do akumulatora. tylko gdzie się trzeba podłączyć w pompie. trzeba mięć jakiś miernik. jeśli tak to gdzie go można kupić
Nie! poprostu mam dwa samochody z których muszę spuścić paliwo. a chcę to zrobić bo będą szły do sprzedania a klienci już podpisali umowy i wiedzą o stanach licznika. można by było spuścić metodą włącz wyłącz ale nie chce mi się tak bawić. a wiedza może się przydać na przyszłość
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Czy boisz się zwrócić uwagę kierowcy będąc pasażerem samochodu? Blisko 30% pasażerów samochodów czułoby się niekomfortowo, prosząc kierowcę, żeby zwolnił. Nadmierna prędkość należy jednak do najczęstszych przyczyn wypadków i powinniśmy reagować, gdy nasze bezpieczeństwo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.