###Panowie potrzebuje dobrej rady!!!Pomożcie###

23 Gru 2006, 11:45

Witam...planuje kupić autko...kombi w dieslu mniejwiecej za 10- 15 tys. zł. i zastanawiam sie co bedzie najlepsza opcja. :?: :?: Potrzebuje czegośc trwałego,no i wiadomo jak najmniej awaryjnego :) , bo kombi bede uzywał do wożenia asortymentu do sklepu......
Myśle o zakupie Vectry B , ale czy to bedzie dobry wybór...w podobnej cenie jest jeszcze Mondeo , Laguna i Peugot 406 :?:

Jeśli możecie jakoś doradzić...bardzo prosze....
pozdrawiam i dzieks
zielas
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

23 Gru 2006, 18:22

Ja bym proponował kupić Nissana Primerę z silnikiem 2.0 TD bedzie on najtrwalszy z wymienionych przez ciebie samochodów i napewno w takich pieniadzach go kupisz...
Pozdro. Kacper
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

23 Gru 2006, 18:34

Witam!!!
Proponowalbym VW Passat 1.9 TDi bardzo trwaly samochod przebiegi rzedu 300-400tys.km to dla tego silnika nic!!!Wnętrze bardzo duze w poruwnaniu z innymi samochodami tej klasy!!!!!!!!!Silnik SUPER
Siemka!!!
daniel4
Nowicjusz

Miejscowość: Augustów

23 Gru 2006, 23:48

Hmm jeśli chodzi o passata to słyszałem ze to są trwałe samochody...problem w tym ze nie podobaja mi sie one wogole jesli chodzi o wyglad zewnetrzny ;/;/
Hmm a moze pomyslec o Skodzie Octawi?? Naprawde jest ona robiona na Volskwagenie??

p.s. dzieki za odpiski...
pozdro
zielas
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

22 Lut 2007, 08:26

Jabym wziol 406 jest lepsze i tańsze w utrzymaniu od Passata , mielismy 405 zrobila 650 tys. bez wiekszego problemu potem odezwal sie silnik potem byla 406 też 485tys. teraz jest nastepna. Więc dla mnie wybór jest prosty....
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Rajd Finlandii 2017 wygrywa młody fiński kierowca
    Tegoroczny Rajd Finlandii wygrał niespodziewanie młody fiński kierowca Esapekka Lappi, zdobywając najwyższe miejsce na podium dla zespołu Toyota GAZOO Racing. To jednak nie przypadek – mimo zaledwie 26 lat, młody Fin ...