###Panowie potrzebuje dobrej rady!!!Pomożcie###

23 Gru 2006, 11:45

Witam...planuje kupić autko...kombi w dieslu mniejwiecej za 10- 15 tys. zł. i zastanawiam sie co bedzie najlepsza opcja. :?: :?: Potrzebuje czegośc trwałego,no i wiadomo jak najmniej awaryjnego :) , bo kombi bede uzywał do wożenia asortymentu do sklepu......
Myśle o zakupie Vectry B , ale czy to bedzie dobry wybór...w podobnej cenie jest jeszcze Mondeo , Laguna i Peugot 406 :?:

Jeśli możecie jakoś doradzić...bardzo prosze....
pozdrawiam i dzieks
zielas
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

23 Gru 2006, 18:22

Ja bym proponował kupić Nissana Primerę z silnikiem 2.0 TD bedzie on najtrwalszy z wymienionych przez ciebie samochodów i napewno w takich pieniadzach go kupisz...
Pozdro. Kacper
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

23 Gru 2006, 18:34

Witam!!!
Proponowalbym VW Passat 1.9 TDi bardzo trwaly samochod przebiegi rzedu 300-400tys.km to dla tego silnika nic!!!Wnętrze bardzo duze w poruwnaniu z innymi samochodami tej klasy!!!!!!!!!Silnik SUPER
Siemka!!!
daniel4
Nowicjusz

Miejscowość: Augustów

23 Gru 2006, 23:48

Hmm jeśli chodzi o passata to słyszałem ze to są trwałe samochody...problem w tym ze nie podobaja mi sie one wogole jesli chodzi o wyglad zewnetrzny ;/;/
Hmm a moze pomyslec o Skodzie Octawi?? Naprawde jest ona robiona na Volskwagenie??

p.s. dzieki za odpiski...
pozdro
zielas
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

22 Lut 2007, 08:26

Jabym wziol 406 jest lepsze i tańsze w utrzymaniu od Passata , mielismy 405 zrobila 650 tys. bez wiekszego problemu potem odezwal sie silnik potem byla 406 też 485tys. teraz jest nastepna. Więc dla mnie wybór jest prosty....
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Chevrolet Corvette C7 - 4 potężne końcówki wydechu
    Amerykanie słyną z zamiłowania do sportowych samochodów z potężnymi silnikami. Ale czasami ich mania wielkości dotyka również pozostałych części samochodu. Dowodem tego może być Chevrolet Corvette 7. generacji. ...