Panowie, prosze pomozcie kobiecie w zakupie auta!

05 Kwi 2012, 11:30

Przecież jest dużo salnów we wrocławiu gdzie możesz poszperać za używkami, chociaż koło adf jest salon opla, chevroleta i seata, dalej bo na pętli krzyki jest salon bmw, a na bielanach chyba citroen.
Po drugiej stronie wrocławia masz salon volvo...

ps. obok adf przy lotosie jest salon audi, a na ołtaszynie vv.

Tyle z pamięci a pewnie jest dużo więcej.
dmp
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2009

05 Kwi 2012, 14:26

volvo s40 lub większe s60, jakość dobra, wyposażenie też, ciekawy design, godne polecenia samochody, poszukaj w necie a na pewno coś znajdziesz. Gdyby Ci się spodobał któryś z tych modeli to skontaktuj się z dealerami volvo i sprawdź program volvo select, droższe samochody niż w komisach ale masz gwarancję że nie kupisz szajsu, poza tym tam pomogą Ci wybrać model i wersję a gdy znajdziesz auto gdzieś indziej niż u nich to lepiej pojechać do nich na przegląd (ok.400zł) przed kupnem. Moja żona świetnie wygląda za kierownicą Volvo V50 :D
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

14 Maj 2012, 12:38

Dokładnie takie S60 kupisz z pełnym przeglądem , gwarancją , a czy drożej , tu nie ma reguły, przede wszystkim auto będzie pewne,serwisowane i sprawdzone.
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

15 Maj 2012, 22:23

Popatrz po salonach. Często mają używane samochody na które dają gwarancję. Większość patrzy na komisy tak jakby salony nie miały używanych. Biorą przecież w rozliczeniu. Sam byłem bliski temu rozwiązaniu, ale kupiłem nowe bo lepiej wyszło mnie finansowanie.
Gufi
Aktywny

08 Lis 2013, 18:14

Witam, ja korzystalam z uslug zakup-auta.eu, nie mam meza a moj chlopak nic sie nie zna na samochodach, a chlopaki z zakup-auta pojechali ze mna na miejsce , przeczesali cale auto, nawyszukiwali usterek :) 1,5 tys zszedł z ceny, im odpalilam 200zł a auto naprawilam za 600 i wiem chociaz co kupilam. Fajnie ze sa tacy faceci jeszcze prawdziwi co pojada, sprawdza i doradzą.
Mariola10
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 07 1953
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: Opel Vectra C
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

08 Lis 2013, 18:17

Brawo za odkop.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nadwozie i bezpieczeństwo BMW ActiveHybrid 3
    Struktura nadwozia BMW ActiveHybrid 3 spełnia najwyższe standardy w zakresie wytrzymałości i lekkości konstrukcji. Używając właściwych materiałów we właściwych miejscach uzyskano nie tylko świetną strukturę służącą ...
    Zniżki na ubezpieczenie OC samochodu - jak je zdobyć?
    Zakłady ubezpieczeń przy kalkulacji ceny ubezpieczenia OC biorą pod uwagę wiele czynników. To od nich uzależnione jest to, ile zapłacisz za OC. Jednym z ważniejszych czynników, jakie mają znaczenie, są zniżki ...