Pare spraw odnoścnie pozycji

20 Sie 2008, 19:22

1. jaka jest różncia między tym samym modelem a 3 a 5 drzwiową odmianą
czy w kazdym aucie jest tak ez jak mamy 3 drzwi to lepsza jest widoczność na boki a jesli mamy 5 drzwi to musimy sie podciągac do kierownicy zeby miec widok na boki, bo mammy na wysokości głowy słupki,
nie jezdzilem jeszcze autem zeby nie miec z boku głowy szyby tylko zawsze mialem ten felerny słupek i mi to zaslania widoczność :x

2. a druga sprawa to czy w każdym aucie jest tak ez nie widzimy sygnalizacji świetlnej, i ezby zobaczyc musimy sie garbić i spoglądac do góry

3. co to jest wlasnie ta lęźwiowa regulacja?

paroma autami jzu poojezdzilem i w kazdym mam z tym problemy mam ok 185cm wzrostu
piotrauto
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uważaj na czarny lód na drodze - niewidoczne zagrożenie
    Gdy temperatura powietrza w ciągu dnia wynosi kilka stopni na plusie, a nocą spada poniżej zera, są to sprzyjające warunki do powstawania tzw. czarnego lodu, czyli prawie niewidocznej, cienkiej warstwy zamarzniętej wody pokrywającej ...
    Jak skalibrować alkomat, aby działał poprawnie?
    Alkomaty z czasem mogą się rozregulować i wskazywać mało precyzyjne pomiary. Dzieje się tak z różnych przyczyn. Może być efektem działania niekorzystnych warunków zewnętrznych, takich jak zbyt wysoka temperatura ...