REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
silvo44 napisał(a):Po to sa zderzaki w autach aby się nimi "zderzać"..
silvo44 napisał(a):Nawet mnie się zdarza dojechać do kogoś leciutko gdy chcę zaparkować na styk - aby auto nie wystawało na droge.. I odbijam 5 cm - koniec..
silvo44 napisał(a):Zderzak jest skonstruowany tak, aby pochłonął część energii
MotoAlbercik napisał(a):nie pisałeś tego na poważnie
MotoAlbercik napisał(a):Szacun dla ciebie za precyzję
MotoAlbercik napisał(a):to troszkę nie fair dla kierowcy, który stoi za tobą?
MotoAlbercik napisał(a):to tak naprawdę nie jest zderzak, a obudowa zderzaka, zazwyczaj z jakiegoś tworzywa
MotoAlbercik napisał(a):z tego mogą powstać rysy
arni4671 napisał(a):Nie umiecie parkować? Kupcie czujniki parkowania!!!
Ależ mnie nerw złapał.
silvo44 napisał(a):polecam to ..
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 44689.html
arni4671 napisał(a):to wypowiedź moderatora silvo44 mnie zadziwia (wkońcu prawko ma już troche)- pewnie usunie mój post bo o nim mowa!!!
arni4671 napisał(a):Byłaby rzeź...
silvo44 napisał(a):Co do kupowania auta i dbania o niego - przesadzasz i niepotrzebnie się zlościsz..
Jeżeli nie jesteś przygotowany na straty zwiazane z warunkami na drodze, nie kupuj auta.. Jeździsz wtedy busem i nic Cię nie interesi.. To takie proste..
Dotknięcie do zderzaka porysowało Ci na nim lakier ?? Nie masz racji - to było uderzenie..
Albo kup sobie nie malowany - taki standardowy, bo ode mnie za Twoje fanaberie (malowane zderzaki) grosza nie dostaniesz .. Za ewentualne uszkodzenie zderzaka - tak, za lakier - nie ?? Z jakiej racji ??
MotoAlbercik napisał(a):jeżeli dotknięcie czyjegoś zderzaka spowodowało uszkodzenie w jakikolwiek sposób lakieru
MotoAlbercik napisał(a):Jak ktoś kupuje samochód i dba o niego
MotoAlbercik napisał(a):silvo44 - spokojnie
MotoAlbercik napisał(a):pozwolę się tutaj z tobą nie zgodzić
arni4671 napisał(a):jeżeli Ty jeździsz z "przygotowaniem" do kolizji to Twoje prawo jazdy to pomyłka.
arni4671 napisał(a):identyczne,tylko data wydania inna
arni4671 napisał(a):zeznanie byś zmienił
arni4671 napisał(a):pisałem: " zderzak powrócił
arni4671 napisał(a):ktoś uderzył w tylni zderzak