Miałem seata toledo 2006r 2,0TDI auto z salonu kupiony jako demo, założenie w ASO chipsika skończyło się wezwaniem przed sądowym i nerwami. Lepiej tego silnika nie cipsikować. Skup się na samym silniku bo w moim seatku 130tyś.km od nowości zakończyło sie kosztami na poziomie 8k i to tylko dlatego że mam kolegę w ASO seata.
Aplikator napisał(a):Miałem Tourana 1.9 105 KM i zrobiłem na 130KM było wszystko ok i fajnie latał
Ale tu chodzi o silnik 2,0tdi coś tamu nie gra z tymi softami nie wgryzałem się w temat bo po doświadczeniach z różnymi tdi już się do nich wolę nie zbliżać ...więc ta wiedza jest mi nie potrzebna.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Największa na świecie "Kula zorba" z samochodem w środku Największa na świecie "Kula zorba" z samochodem w środku Nissan zbudował największą na świecie kulę zorba, która w swoim wnętrzu chroni naturalnej wielkości Nissana Note. Ogromna, wypełniona powietrzem kula o średnicy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.