Passat b4 1994r.

27 Lut 2012, 08:48

witam, bardzo proisze o pomoc poniewaz nie moge znalesc przelacznikow do szyb do mojego auta. A moze ktos z was sie z tym spotkal, wiec oryginalne przelaczniki niczym sie z wygladu z gory nie roznia od moich, z tym ze oryginal lewy (od kierowcy) jest na 6 pinow, a moj moja podruba jest na 12, natomiast prawy (od pasazera) oryginal ma 5 pinow a moj 6. nie chce grzebac w przekaznikach bo mam gdzies pod polka schowane wiec wolal bym dokupic takie same przelaczniki a przelecialem cale allegro i nie mam pojecia od czego one sa. bardzo prosze o pomoc, o wskazanie mi od czego sa te przelaczniki...
respect12
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 03 2007
Auto: passat b4, 1.9tdi

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Pierwszy minivan od Lexusa - jak będzie cena?
    Niespełna rok temu Lexus pokazał światu swojego pierwszego minivana. Teraz Lexus LM trafia do sprzedaży na chińskim rynku, a jego cena imponuje. To jeden z najdroższych modeli Lexusa na świecie! Najdroższy Lexus na chińskim ...