Witam, proszę o radę jak wymienic i sprawdzić wtryskiwacze w silniku benzynowym ? Czy jestem w stanie sam to zrobić i czy po ich wymianie trzeba je jakoś specjalnie ustawiać ? Chciałbym wiedziec jakie czynności mam zrobić po kolei , żeby dobrze wykonać tą naprawę.
pozdrawiam
tam o ile sie nie myle wyciąga sie całą listwe wtryskiwaczy, ale jak sie to robi to wytłumaczy ci ktoś kto to robił, ja tego nie robiłem więc nie chce ci namieszać
Międzynarodowy Dzień Uprzejmości na Drodze Święto wywodzi się z Francji, ale szybko zyskało popularność na całym świecie. Co to znaczy być uprzejmym na drodze? Przestrzeganie przepisów oraz bycie przewidywalnym i wyrozumiałym kierowcą. Tak rozumiana uprzejmość ...
Audi łączy się z uliczną sygnalizacją świetlną w Düsseldorfie Audi uruchamia w Düsseldorfie swój projekt połączenia z sygnalizacją świetlną w mieście. Miasto nad Renem będzie drugim w Europie – po Ingolstadt – w którym cztery pierścienie wdrożą usługę ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.