być moze źle zamontowana lub uszkodzona. z bratem poprawiałem raz robotę mechanika w Golfie III 1.4 60 KM. niestety sporo zabawy. u nas gość źle dokręcił szpilki i nierówno trzymała. poprawiłem i brat jeździł jeszcze 2 lata bez problemu, potem sprzedał Golfa.
Mam pytanie dlaczego w uszczelce jest po lewej stronie taka ósemka, a na głowicy jest tylko dziura na jedną dziurę z tej ósemki, a wy bloku są dwie dziury pod tą ósemkę, przez ten otwór przechodzi śruba która dociska głowicę.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.