Passat b5 1.9 90KM jest sens?

24 Wrz 2019, 16:16

Witam, jak w temacie mam możliwość kupić passata b5 1.9tdi 90km za niewielkie pieniądze, gość wziął go jako zamiana i posiada go ok tydzień czasu, z tego co mówił to klima nie działa, a reszta że ok, co najczęściej pada w tym samochodzie, na co zwrócić szczególną uwagę? Za auto chce 3700 do negocjacji, tak jak stoi na oponach zimowych. Auta jeszcze nie oglądałem na żywo a oto link. Proszę o porady i wypowiedzi.

[link do oferty na Olx wygasł]
teedy1
Początkujący

24 Wrz 2019, 17:03

teedy1 napisał(a):klima nie działa

Choć tyle że tak powiedział a nie jak w większości "tylko do nabicia".

Ogólnie jakoś mnie nie przekonuje B5 za te pieniądze ale ten z linku ładnie się prezentuje,jak masz niedaleko to podjedz obejrzyj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Wrz 2019, 17:41

na co zwrócić szczególną uwagę ogólnie a także typowe bolaczki tego egzemplarza?
teedy1
Początkujący

24 Wrz 2019, 18:30

Poczytaj ten temat bo B5 ma trochę bolączek..
https://forum.vw-passat.pl/topic/10194-kupujemy-passata-b5-na-co-zwrócic-uwagę-jaką-wersję-wybrać/
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

24 Wrz 2019, 19:18

Dziękuję, przeczytałem. Jak będzie w miarę kupy się trzymał to wezmę. Martwi mnie ze gość wziął go na zamianę i ma go tydzień.
teedy1
Początkujący

24 Wrz 2019, 19:36

Pewnie jakiś drobny handlarzyna..
Barol
Awatar użytkownika