REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pawlo0508 napisał(a):stawiam na pasata jest bardziej wytrzymały i tańszy w utrzymaniu od laguny, francuzy są bardzo wygodne ale i bardzo kosztowne w utrzymaniu
a co ROAD KILLER sądzisz na temat Passata ja przyznam ci się ze coraz bardziej zaczynam być po jego stronie??
czeslaw555 napisał(a):auto "transportowe" ? polecam Omegę kombi
Roadkiller napisał(a):pawlo0508 napisał(a):stawiam na pasata jest bardziej wytrzymały i tańszy w utrzymaniu od laguny, francuzy są bardzo wygodne ale i bardzo kosztowne w utrzymaniu
Zależy jak się trafi. U mnie przez 3 lata wymienione: 2 końcówki drążków, 2 tuleje, 2 sworznie, klocki przód i tył. Wszystko okazało się, że od nowości jeździło czyli nalatane 125tkm miało. Koszt w jakim ze zmianami się zmieściłem to coś około 1000 złotych. I Lalka dalej jeździ...a co ROAD KILLER sądzisz na temat Passata ja przyznam ci się ze coraz bardziej zaczynam być po jego stronie??
Jakiegoś starocia dostanieszZ przebiegiem pewnie 3 razy skręconym
Mnie jakoś nie przyciągają Passaty. Są drogie i w sumie się przepłaca za takie wozy. Każdy ma swój gust...
Jasiek90 napisał(a):To jest akurat bzdura, spójrz na ceny części do Laguny, to jeden z najtańszych w utrzymaniu aut tej klasy mimo, że bezawaryjnością nie bryluje.
Poleciałeś stereotypami.