Witam , mam nastepujący problem w pasku b5 21 rok ciągle pali sie czerwona kontrolka , że drzwi są otwarte , slyszałem ze mogą byc to zimne luty , ale jak sie do tego zabrać ?
A nie świeci też lampka oświetlenia wnętrza? Wygląda mi to na jakiś problem z czujnikiem otwierania/zamykania drzwi. Które drzwi konkretnie (niby) są otwarte?
zadna inna lampka sie nie swieci pokazuje czerwone kontrolke w kształcie auta i niby lewe przednie drzwi są ciągle otwarte , ewentualnie gdzie moge szukać jakiegos czujnika od tego ?
[C] Almera N16 1,8 / Megane II 1,6 / Toledo II 1,8 / S40 I 1,8 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2003 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Nissan Almera N16 1,8 - 116KM - Renault ...
Łańcuchowe rozrządy nie są bezobsługowe Jeśli nie chcesz mieć problemu z łańcuchowym napędem rozrządu, powinieneś nauczyć się dbać o nowoczesny silnik. Myślisz, że skoro kupiłeś nowy lub kilkuletni samochód, to nie musisz nawet zaglądać pod maskę pomiędzy ...
Błędu nie wywala bo nie jest to dla niego żadne uszkodzenie, po prostu widzi jakby drzwi były cały czas otwarte, można to zobaczyć w blokach pomiarowych na Vagu w module komfortu. A co do umiejscowienia mikrostyku to nie jest taka prosta sprawa bo wszystkie mikrostyki znajdują się w zamku.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.