Witam , mam nastepujący problem w pasku b5 21 rok ciągle pali sie czerwona kontrolka , że drzwi są otwarte , slyszałem ze mogą byc to zimne luty , ale jak sie do tego zabrać ?
A nie świeci też lampka oświetlenia wnętrza? Wygląda mi to na jakiś problem z czujnikiem otwierania/zamykania drzwi. Które drzwi konkretnie (niby) są otwarte?
zadna inna lampka sie nie swieci pokazuje czerwone kontrolke w kształcie auta i niby lewe przednie drzwi są ciągle otwarte , ewentualnie gdzie moge szukać jakiegos czujnika od tego ?
Jaki wpływ na kierowanie pojazdem ma choroba kierowcy? Czasami choroba może dawać podobne objawy jak upojenie alkoholem. Na przykład osoby chore na cukrzycę, w trakcie nagłego obniżenia poziomu cukru we krwi, tracą kontakt z otoczeniem, są osłabione, mają opóźnione reakcje. ...
Błędu nie wywala bo nie jest to dla niego żadne uszkodzenie, po prostu widzi jakby drzwi były cały czas otwarte, można to zobaczyć w blokach pomiarowych na Vagu w module komfortu. A co do umiejscowienia mikrostyku to nie jest taka prosta sprawa bo wszystkie mikrostyki znajdują się w zamku.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.