REKLAMA
Witam Was.
Mam taką ogromną prośbę do Was, mianowicie, jak większość tutaj piszczących chcę zmienić samochód.
Kwota do 35tys max
Są 2 samochodu do wyboru, samochód sprowadza nam znajomy rodziny, wiec żadne komisy, allegro czy inne...
No to do rzeczy
1 samochód to Passat b5 fl jak w temacie z Belgii rocznik 2002 (z tym,że szyby tylne ma 2001,ponoć kwestia nadprodukcji szyb i wykorzystanie ich w późniejszych latach) szyby z przodu już 2002, co więcej mogę powiedzieć silnik 1.9 disel ale nie pamiętam dokładnie, choć wiem,że to bardzo ważne, tak czy owak samochód po udokumentowanym przebiegu 170tys książeczki, tify itp, po wymianie rozrządu itp, cena już z opłaceniem około 27tys.
2 samochód, (i tu o nim wiem dużo mniej,bo cena jest dużo większa i muszę się zastanowić czy gość ma mi go sprawdzać pod kątem kupna) wczoraj dostałem telefon, że jest audi a4 rocznik 2004, z tym, że samochód ma przejechane 140tys silnik ? pewnie 1,9 2.0 ale to wszystko będę wkrótce wiedział, tylko muszę wybrać czy cena 39tys ze wszystkimi opłatami jest osiągalną, i ta cena po przemyśleniu byłaby osiągalna, tyle, że czy WARTO? stąd moja prośba do Was, doradzcie, czy warto dopłacać do audi, (wiadomo, że marka kosztuje), jak z awaryjnością itd itp... Z góry wielkie dzięki
Trochę się rozpisałem, ale jutro muszę dać odp, wiec zdam się na Wasze doświadczenie