Passat B6 sedan

30 Sie 2016, 08:16

Co do kultury pracy... znajomy ma 2.0FSI pewnego razu jak odpalił autko zapytałem ze zdziwieniem zmieniłeś na diesla? Nie nie FSI tak pracują :shock:
O kulturze pracy można mówić w japońskich fałkach ewentualnie Vtec Hondy.
Ja też jeżdżę paskiem, ale za 7 tys zł :) . Jak bym miał dać za VAGa 27tys zł w sedanie to bym się z tego pomysłu wyleczył jak najszybciej i za nabył np Lexusa GS300, założył mu lpg i cieszył się jazdą.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
0

30 Sie 2016, 08:52

Łokoj napisał(a):Jak widać zagmatwałeś się w swojej wypowiedzi.. 1,9 tdi nie jest taki cudowny jak Tobie się wydaje.
przeczytaj jeszcze raz co napisałem. No i w porównaniu do 2.0 TDI jest wręcz cudowny :roll:
Łokoj napisał(a):czy to nie dziwne (bo śledze to forum od jakiegoś czasu) że Ty i Twoi kompani odradzają każdego auto VW?
zastanówmy się czemu.... Może dlatego, że to szajs (mam tutaj na myśli modele 2004+)? No i czytaj trochę bardziej uważnie ew nie to, co chcesz przeczytać, bo często w proponowanych w tym budżecie pojawia się Audi a4 b6 FL, pardon, b7
Łokoj napisał(a):zaróbcie, pojeździcie i wtedy pogadamy
a4 b6 jeździ całkiem przyjemnie, przyznaję. Gdyby nie przednie zawieszenie ew mógłbym przygarnąć, choć wolałbym też fajne a6 c5, którego raczej nie kupię sobie z podobnych względów.
Łokoj napisał(a):wobec 20 letniego BMW np które generuje tysiące na remonty i naprawy
"genialne" porównanie :ok: mordujmy schorowanych emerytów, są useless i generują duże koszta
Łokoj napisał(a):Jak ktoś ma 30k to kupuje co chce a nie co Tobie się wydaje..
to stwierdzenie ma sens... Jeśli dodasz co najmniej jedno zero
Łokoj napisał(a):Można wybrac Hondę Accord ale Passat nic gorszy nie jest,
również nie obrazę się, jeśli podąża kilka argumentów

Ostatnio zarzucano mi, że nie gaszę, a podkręcam dyskusję, także na tym zakończę, bo robi się wojna i off top. Jc zapraszam na PW
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
0

30 Sie 2016, 09:11

Łokoj napaliłeś się na Pasiora "bo tak" i szukasz u nas akceptacji wyboru. Kup i nie zawracaj d za przeproszeniem skoro to forum to tylko hejtowanie VW i się nie znamy wcale :ok:

...czyszczenie nagaru co 120tys. km. Chcieliby ;)

Kikster (szeptem):
a Passat jest zajebisty
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
0

30 Sie 2016, 10:05

Autor napalony na Passata, niech kupuje! :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Benzynowe kombi segmentu C z pojemnym bagażnikiem
    Samochody segmentu C cieszą się w Polsce niesłabnącą popularnością. W pierwszym kwartale 2017 roku zarejestrowano – zgodnie z raportem PZPM – ponad 37 tys. takich pojazdów. Za wynik ten odpowiadają głównie ...