O kulturze pracy można mówić w japońskich fałkach ewentualnie Vtec Hondy.
Ja też jeżdżę paskiem, ale za 7 tys zł

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
przeczytaj jeszcze raz co napisałem. No i w porównaniu do 2.0 TDI jest wręcz cudownyŁokoj napisał(a):Jak widać zagmatwałeś się w swojej wypowiedzi.. 1,9 tdi nie jest taki cudowny jak Tobie się wydaje.
zastanówmy się czemu.... Może dlatego, że to szajs (mam tutaj na myśli modele 2004+)? No i czytaj trochę bardziej uważnie ew nie to, co chcesz przeczytać, bo często w proponowanych w tym budżecie pojawia się Audi a4 b6 FL, pardon, b7Łokoj napisał(a):czy to nie dziwne (bo śledze to forum od jakiegoś czasu) że Ty i Twoi kompani odradzają każdego auto VW?
a4 b6 jeździ całkiem przyjemnie, przyznaję. Gdyby nie przednie zawieszenie ew mógłbym przygarnąć, choć wolałbym też fajne a6 c5, którego raczej nie kupię sobie z podobnych względów.Łokoj napisał(a):zaróbcie, pojeździcie i wtedy pogadamy
"genialne" porównanieŁokoj napisał(a):wobec 20 letniego BMW np które generuje tysiące na remonty i naprawy
to stwierdzenie ma sens... Jeśli dodasz co najmniej jedno zeroŁokoj napisał(a):Jak ktoś ma 30k to kupuje co chce a nie co Tobie się wydaje..
również nie obrazę się, jeśli podąża kilka argumentówŁokoj napisał(a):Można wybrac Hondę Accord ale Passat nic gorszy nie jest,
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN