Witam wszystkich! mam taki problem ze zaczeła mi mrugać
kontrolka na środku zegarów w passacie cc z automatyczną skrzynia DSG kontrolka pokazująca wysokość biegu D1.......D7 P,N,R -normalnie ona jest zawsze ale nie mrugała nigdy podczas jazdy, jest ona koloru białego jak resztę zegarów, wskaźników, nie świeci ona na czerwono lub żółto żadnego, błędu typu kontrolka silnika się nie zapaliła ani nie ma żadnego komunikatu ze coś jest nie tak.....wcześniej było tak ze odpalałem auto i świeciła jak wszystkie kontrolki w stanie spoczynku od pewnego czasu jest tak ze odpalam auto jest ok po przejechaniu paru kilometrów zaczyna mrugać,na postoju tez mruga na odpalonym silniku P,R,N,D auto chodzi bez problemu skrzynia zmienia redukuje biegi super wszystko jest ok nie ma żadnych problemów,auto śmiga jak burza
![Szczęśliwy :D]()
nie znam się na autach za dużo ale myślę ze może być to jakiś sygnał czegoś bo w końcu coś chyba jest nie tak........wiem ze powinienem pojechać do servisu ale narazie nie mam czasu a nie wiem czy to coś poważnego?? dlatego może ktoś wie co może być przyczyna tego ze zaczęła mrugać??proszę o pomoc i odpowiedzi lub podpowiedzi:-)) )DZIEKUJĘ