14 Paź 2017, 13:33
Dzięki wielkie za porady i trafne spostrzeżenia! Niestety Laguna jest totalnie nie w moim typie i osobiście nie przypada mi w ogóle do gustu. Uważam, że Passat CC to całkiem inna klasa jeżeli chodzi o wygląd i środek, ale wiadomo, że to kwestia gustu.
Z aut, które wymieniłeś pozostaje jedynie Honda Accord (Volvo S80 odpada, ponieważ zależy mi na roczniku - tak wiem, głupie myślenie, powiedzmy, że "jestem" ograniczony nie ze swojej winy pod względem "rocznika". Mondeo strasznie mi się nie podoba w środku).
Ciężko znaleźć Accord w 2.4 (201KM) (auto musi mieć minimum 200KM, chyba, że ewentualnie da się wersję 2.0 przerobić na 200KM), czy przebieg 200K to normalka, da się znaleźć coś poniżej? Czy gaz zamontuję do obu wersji silnikowych? Polecasz jakiś konkretny rocznik (np. ze względu na to, że coś poprawili, jakieś wady fabryczne itp, itd). To co mnie zastanawia w tym modelu, to słaba jakość skór, ponieważ prawie, że na każdym zdjęciu bok od strony kierowcy wygląda tragicznie i ogólnie skóra wydaje się być popękana. Może kwestia przebiegu, kręcenia...
Pozdrawiam
Marcin