REKLAMA
Dobra wybrałem kilka BMW , możemy iść drogą eliminacji . Auta szukałem z maxymalnym przebiegiem 120.000 i do 50.000 z małym hakiem . Nie wszystkie są dizle , ale chyba jak dam jakąś benzyne to nie zaszkodzi . Aut jest 9.
Pierwsze :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Nieopłacony . Dizel , przyzwoity przebieg , wyposażenie też fajne .
II :
Teraz benzyna , auto bardzo ładne . Wyposażenie taki sobie , podgrzewane fotele są , ale gościu nie napisał ile poduch powietrznych , i klima manualna . Fajny kolor tapicerki .
III :
Tylko 4 letnie auto , mały przebieg , wyposażenie dobre. Tylko cena brutto 55k ....
IV :
To wydaje się być jedno z ciekawszych . Sprowadzone zarejestrowae , przebieg tylko 80k .
V :
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ten też ciekawy , rok w polse bardzo mały przebieg , dobrze wyposażony . Silnik benzynowy może byś jakoś zaakceptował ;
VI :
Znowu benzyna , znowu sprowadzony , znowu całkiem mały przebieg , ponad rok w Polsce i wyposażenie słabe .
VII :
Ciekawy kolor inny niż poprzednie auta . Nawet ciekawie wygląda .
VIII :
Podobnie jak poprzednicy , tylko wreszcie Dizel sie trafił .
IX :
Ostatni bardzo ciekawy okaz . Na gwarancji do lutego , przebieg prawie 120.000 i wybiega troche ponad 50.000 zł . Serwisowany cały czas w ASO . Wydaje mi sie że auto w 100% zgodne z opisem .
Dobra troche tego podałem , teraz wybieraj które najbardziej Ci sie podobają , albo podawaj jakieś inne przykłady .Poczytaj dobrze opisy tych aut , bo ja tak z grubsza przeglądałem. Może koledzy troche pomogą wybrać .