Właśnie chcę kupic passata z silnikiem disla 2000 tdi{140KM} . Moze ktoś poradzi mi ,bo waham sie miedzy vv a toyotą awensis 2200{150KM} Ceny są bardzo podobne.Obecnie jeżdże renault megane classic 1,9dti
Proszę o poradę
Ostatnio edytowany przez Robert 04 Lip 2010, 21:58, edytowano w sumie 2 razy
Ocena wyglądu, niedomagania, uszkodzenia i problemy - świece zapłonowe Najczęściej występujące problemy ze świecami zapłonowymi. Wygląd używanej świecy może nam dużo powiedzieć o sprawności silnika i ewentualnych jego niedomaganiach których mogliśmy jeszcze nie zauważyć. Dlatego ważna ...
Sportowe Volvo V40 R-Design Volvo do swojej oferty wprowadziło sportową wersję, prestiżowego, pięciomiejscowego hatchbacka Volvo V40 R-Design. Auto jest dostępne w salonach z trzema silnikami wysokoprężnymi oraz trzema wersjami benzynowi. Cena modelu ...
Powiem ci ze muj szwagier posiada awensiske D4D w pelnym wypasie od nowosci i bardzo ja sobie chwali malo awaryjne auto i przyjemnie sie nim jezdzi wiem bo mialem okazje polatac nim troszke (POLECAM)
Pozdrowienia
a oplaca Ci sie wogole kupowac samochod prosto z salonu?? jak dla mnie to wyzucenie pieniedzy w bloto oposzaczajac taki salon tracisz juz na wartosci samochodu kup sobie lepiej rocznego lub dwu latka od naszych sasiadow. jak dla mnie to toyotą awensis jest gora fajne autko pod maska tez swoje ukrywa
Pasat jest niestety przereklamowany nie ma co dawać na niego jakieś pieniądze wolałbym Toyotę jak już naprawdę dobre auto. żywotny silnik tylko uważaj na sprzęgło lubi się palić.
Passat ma wiecej w standardzie,jest bardziej komfortowy od Toyoty co nie oznacza ze gorzej sie prowadzi przy wyzszych predkosciach w zakretach.Zrobisz jak uwazasz a najlepiej jak sie umówisz na jazde próbna,poniewaz wiekszosc z osób wypowiadajaych sie na tym forum nawet nie siedzialo jako pasazer w zadnym z tych samochodów
Pozdro
Wybrał bym Passata, jeśli chodzi o awaryjność i komfort to rozkłada toyotę na łopatki. Pozatym passat wygląda owiele ciekawiej jak toyota.
Bież PASSATA
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.