REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Drzew napisał(a):Czyli nie ma co liczyć że to okazja?
Kao napisał(a):Jak na sprowadzony do rejestracji to wcale nie jest za tani przecież to tylko 97 rok w dodatku nie jest jakoś tam wyposażony to za co tu więcej płacić.
Barol zadbane wszystko kosztuje wiecej a jezeli chodzi o cene rynkowa to wejdz sobie na jakies allegro czy olx i popatrz jaka jest srednia cena. Za 15 to juz mozesz spokojnie kupic polifta to ile mozna dac za takiego? Hmmm.....?Barol napisał(a):wyposażenie wyposażeniem ale nie wiesz chyba do końca po ile chodzą zadbane 1.8T..
Kao napisał(a):Barol zadbane wszystko kosztuje wiecej a jezeli chodzi o cene rynkowa to wejdz sobie na jakies allegro czy olx i popatrz jaka jest srednia cena. Za 15 to juz mozesz spokojnie kupic polifta to ile mozna dac za takiego? Hmmm.....?
wiem że nie chodzi Ci o 15 ale dałem przykład bo na forum panuje fama że jak nie masz ponad 10k to nie podchodz do 1.8T i nie ważny jest rok, wyposażenie czy model. Przy każdym mowicie to samo czyli wychodzi na to że płacisz za sam silnik. Dla przykładu powiem moj kumpel kupił 3 lata temu paska z 99 1.8t za 6k i przez te 3 lata w silniku i jego osprzecie nie robil nic. Byl kupiony z ogloszenia od mlodego łebka. I co da się? Da sięBarol napisał(a):nie chodzi mi tutaj o 15k
Kao napisał(a):Byl kupiony z ogloszenia od mlodego łebka. I co da się? Da się