Peguot 406 brac czy nie??

03 Sie 2009, 16:07

Mam na oku Peguota 406 kombi 2.0 benzyna swieżo założona sekwencja, lecz problem jest w tym że posiada automatyczną skrzynię biegów i nie wiem co zrobic ponieważ nie jestem dobrze nastawiny na automata i chcialbym żebyscie mi pomogli podiąc decyzję...auto z 98r 190tys Pozdr
poldi2311
Nowicjusz

Miejscowość: Stalowa wola

03 Sie 2009, 18:35

poldi jesli nie jesteś dobrze nastawiony na automata to masz rację! :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

03 Sie 2009, 18:56

nie wiem jak w peugeotach , ale ja osobiście jeżdżę tylko automatami , są bezobsługowe . Tylko wiadomo , trzeba mieć trochę mocy żeby jeździło się nim przyjemnie :!: :!:
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

04 Sie 2009, 07:34

Automata to ja osobiście odradzam to że jest przyjemnie to fakt lecz napewno wiecej bedzie ciągnąć niz na manualnej.Co do Peugota fajne autko juz tu na forum było kilka chętnych na te auto
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

04 Sie 2009, 08:20

Popytałem właścicieli którzy mają/mieli 406 ponieważ sam na nią się napaliłem, ale kolesie mi mówią że odradzają zakup 406 i radzą poszukać Niemca.

//Najlepiej pytać właścicieli co o samochodzie sądzą bo tutaj każdy ma swoją wersję a moze nawet nigdy tym samochodem nie jeździli.
Orzeszek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Malopolska

04 Sie 2009, 11:59

Jeśli chodzi o zużycie paliwa to nie gra roli bo ma świeżo założoną sekwencje, autem chcialbym pojezdzic przynajmniej przez rok i ale musze sie zorientowac czy ów skrzynia biegów ma duża awaryjnośc...
poldi2311
Nowicjusz

Miejscowość: Stalowa wola
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    MCA 600 Sport Spider
    MCA 600 Sport Spider to samochód, który powstał na bazie pojazdu seryjnego – polskiego Fiata 126p. Auto, choć powstało w Wielkiej Brytanii, zostało prawdopodobnie zaprojektowane przez Włocha Aurelio Bezziego. ...

04 Sie 2009, 13:35

Jeżeli tylko rok to przyzwyczaisz się do automata. Nie jest bardzo awaryjny i to zależy jak właściciel go "tyrał"
Orzeszek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Malopolska

05 Sie 2009, 19:41

piter36 napisał(a):nie wiem jak w peugeotach , ale ja osobiście jeżdżę tylko automatami , są bezobsługowe . Tylko wiadomo , trzeba mieć trochę mocy żeby jeździło się nim przyjemnie :!: :!:
Piter masz rację trzeba trochę mocy by automat dawał tę radość z jazdy to pierwsza rzecz,są auta które kupuje się tylko w automatach ,ten Peugeot do nich na pewno nie należy ,zbyt słaby .Jest jeszcze kwestia trwałości tej skrzyni oraz awaryjności (sterowanie elektroniczne).
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)