Cześć mam pytanie a mianowicie posiadam polisę OC samochodu osobowego w firmie HDI w wariantach : HDI OC Turbo ,HDI NNW oraz HDI Moto assistance złoty + .Pękła mi szyba w aucie najprawdopodobniej poprzez kamyk z pojazdu przede mną . Czy w wariantach OC które mam przysługuje mi naprawa lub wymiana szyby z polisy ?
No ale to Ty przecież polisę podpisywałeś, skąd my to możemy wiedzieć. Masz napewno umowę, numer do konsultanta też łatwo znajdziesz w internecie, trzeba pytać u źródła.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Ładowarki Webasto Live kompatybilne z Systemami Zarządzania Energią Dostawca systemów i rozwiązań dla motoryzacji zaprezentował na wystawie E-world koncepcję zarządzania dostaw energii do inteligentnych ładowarek samochodów elektrycznych. Inteligentną stację ładowania Webasto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.