Perfumy na wiosnę

07 Maj 2024, 11:03

Polecicie jakies perfumy, szukam obecnie czegos na wiosnę. Do tej pory używałem Cool water Davidoffa i są niezłe, ale wydaje mi się, że jednak na jesien zbyt świeże.
Jakieś opinie o feromonach? Myślicie, że coś takiego działa?
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

14 Maj 2024, 12:38

Stosuję, konkretnie Pheromone essence i polecam. Działa, chociaż na początku nie wierzyłem.
tokto
Nowicjusz

14 Maj 2024, 13:11

A może po prostu poprawia to Twoja pewność siebie?
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

17 Maj 2024, 09:55

Być może ale sam odbieram to raczej jako zainteresowanie, wydaje mi sie, ze feromony jednak w jakiś sposób wyróżnia cię z tłumu, ale robi to dyskretnie, nie nachalnie, wzbudzając zainteresowanie twoją osobą, od razu powiem - te zjawiska nie występują permanentnie, ale wystarczająco często co odnotowuję jako różnicę w porównaniu do stanu sprzed fero... Wiadomo, ze każdy ma swoje zdanie na ich temat ale sam jestem na tak.
tokto
Nowicjusz

21 Maj 2024, 12:34

Nie zauważyłem by feromony cokolwiek działały. Jak ma się szpetny r..j jak mój to niż nic nie pomoże :happy:
leszczzz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Bezpieczeństwo Volvo S60 w testach zderzeniowych IIHS
    Amerykański instytut bezpieczeństwa IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) przeprowadził nowe testy zderzeń czołowych kluczowych samochodów z segmentu D. W testach wzięło udział m.in. Volvo S60, które ...