Perfumy na wiosnę

07 Maj 2024, 10:03

Polecicie jakies perfumy, szukam obecnie czegos na wiosnę. Do tej pory używałem Cool water Davidoffa i są niezłe, ale wydaje mi się, że jednak na jesien zbyt świeże.
Jakieś opinie o feromonach? Myślicie, że coś takiego działa?
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

14 Maj 2024, 11:38

Stosuję, konkretnie Pheromone essence i polecam. Działa, chociaż na początku nie wierzyłem.
tokto
Nowicjusz

14 Maj 2024, 12:11

A może po prostu poprawia to Twoja pewność siebie?
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

17 Maj 2024, 08:55

Być może ale sam odbieram to raczej jako zainteresowanie, wydaje mi sie, ze feromony jednak w jakiś sposób wyróżnia cię z tłumu, ale robi to dyskretnie, nie nachalnie, wzbudzając zainteresowanie twoją osobą, od razu powiem - te zjawiska nie występują permanentnie, ale wystarczająco często co odnotowuję jako różnicę w porównaniu do stanu sprzed fero... Wiadomo, ze każdy ma swoje zdanie na ich temat ale sam jestem na tak.
tokto
Nowicjusz

21 Maj 2024, 11:34

Nie zauważyłem by feromony cokolwiek działały. Jak ma się szpetny r..j jak mój to niż nic nie pomoże :happy:
leszczzz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do jazdy?
    Najbardziej tragiczne zdarzenia na drodze to te ze skutkiem śmiertelnym, jednak nawet kiedy wszyscy uczestnicy wypadku przeżyją, jego następstwa mogą odczuwać do końca życia. Najnowsze badania wykazały, że urazy głowy, rdzenia ...