Peuegot 307 i Audi A3

26 Lut 2015, 21:34

Większość poleca tutaj Peugeot'a 307, czytałem różne opinie w internecie jedni chwalą,drudzy odradzają.
Czy nie będzie problemów z elektryką jak ktoś dbał o nią wcześniej? Czytałem również ,że są/albo były problemy z jakimś systemem tylko już nie pamiętam.
Czy poniżej 8k da radę znaleźć już 5d wersję (hatchback)?
1.6 wydaje się nawet spoko czy jest to dobry silnik z benzyniaków? Jeżeli tak to jak wygląda jego eksploatacja: spalanie/koszta utrzymania?
Jakie są szanse znalezienia wersji 1.6 z tym wyposażeniem:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -głównie to chodzi mi o skórzaną tapicerkę.
Bo tak jak patrzę to w większości występuje w wersji 2.0 SPORT.

AUDI A3 ((lata 1996-2003)) - Czy po tych spadkach cen, poniżej 8k da radę wyrwać coś ciekawego? Rocznikowo 1998+.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

26 Lut 2015, 22:08

Kieł napisał(a):Czy nie będzie problemów z elektryką jak ktoś dbał o nią wcześniej?

niestety nie ma czegoś takie jak dbanie o elektrykę, a raczej elektronikę. W elektryce zaradzisz jeszcze coś ze stykami i ich konserwacją ale błędy elektroniki pojawiają się nagle i czasem często z dziwnego powodu. I wcale nie mam tutaj na myśli 307 tylko wszystkie samochody.
Osobiście za 8k nie wiem czy szukałbym 307, bo to będą te pierwsze wypusty z paroma chorobami wieku dziecięcego.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010