Witam, zakupiłem ostatnio Peugeot 106 z 1996r, generalnie wszystko dobrze lecz podświetla się jedynie prawa strona zegara prędkości, tak slabo, że i tak nic nie widać. Czy orientuję się może ktoś jakie tam są żarówki? Chciałbym to raz rozebrac, wstawić nowe i skręcić ostatecznie
Najlepiej jak byś sobie odkręcił i sprawdził ile tych żaróweczek trzeba kupić. Później możesz włożyć licznik ale nie skręcać wszystkiego aż do czasu kiedy wymienisz żaróweczki. Wydaje mi się że tam powinny być takie o oznaczeniu: BAX, B8.5D, 1.2W (sprawdź jednak czy to faktycznie takie).
Dziękuję za odpowiedź, postaram się za to zabrać na dniach - czy muszę odpinać jakąś linkę od skrzyni? Gdzieś tak przeczytałem, że trzeba ów przewód zdemontować aby zdemontować zegary. Jednak szczerze kompletnie nie wiem gdzie można by było odpiąć tą linkę aby nic nie uszkodzić.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Zima nadchodzi !! Zapalanie krok po kroku Jeśli auto jest mocno zaśnieżone, dobrze jest w pierwszym rzędzie oczyścić tablicę rejestracyjną. A już bardziej na serio - okolice drzwi (lub całe auto, o ile jesteśmy pewni, że zapali) po to, by ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.