Peugeot 106 warto ???

04 Lip 2011, 22:49

Witam,
rozlgądam się za moim pierwszym samochodem ( małym, zwinnym, do miasta i raczej dość tanim ). Znalazłem dwa ciekawe Peugeot 106:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Który lepszy wg Was. Czy prawie 200 tyś. przebiegu dla diesela to dużo ?
sojer2005
Obserwowany

05 Lip 2011, 09:21

sojer2005 napisał(a):Witam,
rozlgądam się za moim pierwszym samochodem (małym, zwinnym, do miasta i raczej dość tanim). Znalazłem dwa ciekawe Peugeot 106:

Który lepszy wg Was. Czy prawie 200 tyś. przebiegu dla diesela to dużo?

to wcale nie jest tanio jak za takie autka. fajnie wygladaja ale za ta kase mozesz miec 306 a to juz powazniejszy samochod. ale ten garros jest sliczny :D
200kkm dla zwyklego diesla to smiech. w tym silniku nie ma co sie popsuc ;)

bedziesz kupywal 106 czy 306 ew saxo to DOKLADNIE SPRAWDZ tylna belke. w zasadzie to kluczowa sprawa w tych autkach. wydaj dodatkowa 100 zl i sprawdz auto w stacji diagnostycznej. zaniedbana belka to koszty. przy wymianie uszczelniaczy na czas, bedzie ci sluuuuzyla do konca zycia autka.

pozdr
viwaldi
viwaldi

05 Lip 2011, 09:29

Fajne samochodziki, 200 tys dla diesla to nie dużo. Jeżeli ma byc tanio to diesla spalanie w trasie 4 litry można (bez śmiechu,kolega ma i jak jechaliśmy do krakowa A4 spalił mu 3.7 litra ) a maksymalnie spali w mieście 5 ,5 litra. ON . Natomiast benzynka ,hmmm to już trzeba liczyć 6 trasa - 7,5 miasto. Wiadomo że to nie jest formuła 1 :) Ja szukałbym diesla 1.5
Jenczu
Początkujący

Miejscowość: Głogów