Peugeot 107, 1.4 HDI - do oceny forumowiczow!!

01 Mar 2014, 14:39

Witam, przymierzam sie do zakupu takiego nieduzego i ekonomicznego samochodu i wczoraj odwiedzilem komis w sasiednim wojewodztwie. Po ogledzinach, obejrzeniu wizualnym blach, pod maska jak i pod bagaznikiem, ktotkiej jezdzie (przeszedl pozytwnie probe ruszenia z 2 biegu :) ) nie znlazlem rzadnych powaznych usterek, ale ja mam niestety oko laika, a sprzedawca mowil ze oczywiscie bezwypadek i tylko malowali zderzaki bo ponoc byly porysowane :D Dlatego wrucam kilka fotek pojazdu do wgladu forumowiczow. Z gory dzieki za wszystkie rady, jesli cos widac niepokojacego na fotkach, na co zwrocic uwage itp. !

Krotkie info o modelu: Peugeot 107, 2008, 1.4 HDI, ABS, klimatyzacja, elektryczne szyby, zamykanie z pilota, wspomaganie

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
pmat2
Obserwowany

Prawo jazdy: 28 02 2002
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: nie mam

01 Mar 2014, 14:54

ten peugeot to nic dobrego silnik ma słaby i do tego wygląda jak nocnik... jak chcesz coś małego i ekonomicznego to polecam forda fiestę lub toyotę yaris
długi94
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 11 2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: ford focus
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

01 Mar 2014, 15:03

no ok, ale chcialbym jakies opinie na temat tego co widac na fotkach..
pmat2
Obserwowany

Prawo jazdy: 28 02 2002
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: nie mam

01 Mar 2014, 15:12

Na zdjęciach wygląda okej. Co do zderzaków to w samochodach z Francji zawsze trzeba malować, bo tam tak jeżdżą. Co do samego wyboru modelu to 107 bym odpuścił. Samochód nie był jakiś udany. Lepiej kupić coś klasy B np. Grande Punto albo Hyundai i20
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra