Mam dobrego znajomego ,który jest właścicielem ASO oraz Dealerem FIATA,znajomego który pracuje w ASO Mercedesa ,znajomą która pracuje w ASO VW-agena oraz koleżankę ,która prowadzi duży komis samochodowy w Niemczech(miała kiedyś praktykę w AMG) zdecydowaną miłośniczkę AUDI,zaznaczam nigdy nie wykorzystuję tych znajomości a Mercedesa naprawiam sobie sam
![Exclamation :!:]()
Na temat Krk wiem bardzo wiele dlatego,że najbardziej wkurza mnie obłuda i fałsz.Wiecie o tym ,że właśnie toczy się proces u nas dwóch zakonnic prowadzących sierociniec podobny do tych w Irlandii
![Question :?:]()
Te bezbożnice za karę krnąbrne ,biedne dzieciaki zamykały w pomieszczeniach z dorosłymi wychowankami by ci je gwałcili,biły i wyżywały się na nich,taki jest obraz naszego chrześcijaństwa ,gdzie są ci ,którzy rządzą tym burdelem w Polsce?! Niebawem napiszę Wam o takich rewelacjach ,że pospadacie z krzeseł ale zaznaczam jestem osobą wierzącą, od Krk odsunąłem się kiedyś już b.dawno temu gdy słyszałem pogłoski,że JPI ((Luciani)został otruty,najnowsze rewelacje o naszym K.Wojtyle są tak porażające ,ze na razie muszę to przetrawić w spokoju ,dużo o tym gościu wiedziałem ale teraz sam jestem w szoku kim był tak na prawdę,najnowsze rewelacje są porażające cóż sprawdza się powiedzenie ,że na papieża porządnego i wierzącego człowieka nie wybiorą ,uczynili to tylko raz i został otruty,dowiecie się także o Zdziwisz się ,kim jest tak naprawdę i jak Krk szabruje nasze ziemie,tysiące hektarów na pniu sprzedaje także Niemcom ,mam nadzieję że kiedyś rządzący odpowiedzą za to.Dowiecie się najczystszej prawdy.Martoro jesteś głodny prawdy ,wiedzy ,łakniesz sprawiedliwości?!Zostaniesz nasycony
Ktoś kiedyś nazwał mnie wojującym ateistą bo nie podobało mi się to iż niejaki Andrzej S.były proboszcz parafii w Szczawnicy za współżycie z 13 latką nie poniósł żadnej odpowiedzialności(zboczeniec Polański w Stanach może dostać za to samo 50 lat),został przechowany przez włodarzy Krk w klasztorze pod Tarnowem i dalej zajmuje się młodzieżą
![Shocked :shock:]()
a biedni parafianie nie wiedzą nawet,kim jest ten zboczek. Wiecie o tym ,że gdyby nie jeden biskup w Irlandii prawda o tych zwyrodnialcach nie ujrzałaby światła dziennego?!Na tylu zwyrodnialców znalazł się tylko jeden wierzący ,tylko jeden
Ten Gentelman i prawdziwy mężczyzna ruszył z batem na całą tę dzicz bezbożną i dzięki niemu wszystkie pingwiny siedzą w pierdlach ,księża pedofile także.Czujecie to Drodzy Rodacy,przez 50 lat zakony biły kasę na prostytucji dziecięcej,pingwiny wysyłały dzieci (do 13 lat) za pieniądze zwyrodniałym zboczeńcom pedofilom(także księżom) a te które nie chciały,płakały były wieszane za nóżki do powroza do sufitu do czasu aż krew nie puszczała się im z uszu,były głodzone i bite
(Raport RYANA) ,dalszy ciąg nastąpi,obiecuję
[ Dodano: Sob Paź 03, 2009 21:38 ]Wiecie o tym ,że Krk jest przybytkiem antychrześcijanskim?! Twórcą kościoła nie był Jezus Chrystus tylko Cesarz Konstantyn Wielki
który przekształcił ewangeliczne chrześcijaństwo w organizację polityczno -religijną.Kościół rzymski nie jest chrześcijański lecz jest duchowym Babilonem opisanym w 17 rozdziale Apokalipsy a papież reprezentuje system Antychrysta ,o którym wspomina Księga Daniela (7 rozdział),Drugi list Św .Pawła do Tesaloniczan jak i Apokalipsa Św Jana
(rozdział 13 i 17)Konstantyn Wielki (Pontifex Maximus czyli najwyższy kapłan i zastępca Boga
![Laughing :lol:]()
),wkroczył na drogę wielkiego odstępstwa od nauki Chrystusowej
cdn
[ Dodano: Nie Paź 04, 2009 08:02 ]Bałwochwalczo mianował siebie zastępcą Boga na ziemi (tak określają siebie i dzisiaj papieże
![Evil or Very Mad :evil:]()
dając świadectwo swej głupocie oraz próżności). Teodozjusz Wielki(379-395) uczynił chrześcijaństwo religią państwową,uczynił członkostwo w kościele przymusowe
na mocy ustanowionego przez siebie dekretu.Podstawą rozwoju Kościoła przestały być wartości moralne,środki duchowe oraz Pismo Święte a stało się Cesarstwo,które przez przymusowe nawracanie zapełniło Kościół ludżmi duchowo nieodrodzonymi
Głową Kościoła był i pozostanie Jezus Chrystus Zbawiciel ,żaden papież nie ma prawa do takiego określenia.Biskupi rzymscy wmówili ludziom ,że są Namiestnikami Chrystusa
,czynili to także przemocą
![Twisted Evil :twisted:]()
.Bezpodstawne i oszukańcze jest twierdzenie,że Rzym winien być siedzibą głowy Kościoła a gdzie podziała się pamięć o pierwszej i przodującej Gminie mającej największy autorytet ,która stała się macierzą chrześcijaństwa?!Czyli Wspólnota w Jerozolimie
![Question :?:]()
cdn.
[ Dodano: Sob Paź 10, 2009 17:10 ]Giordano Bruno włoski duchowny,teolog ,myśliciel ,wykładowca, zatwardziały krytyk Antychrysta papieża Klemensa VIII- ego,pedofila ,zboczeńca,organizatora orgii z młodymi chłopcami.Nazwał tego wstręciucha wikariuszem Szatana,obłudnikiem i barbarzyńcą za skazywanie ludzi na śmierć za przynależność do innych odłamów religijnych ,za to m.in został skazany na 7 lat więzienia,torturowany i zgładzony (spalony na stosie)Najpierw przebito mu język i gardło kneblem drewnianym z kolcami za to że odważył się krytykować Klemensa VIII ,wyrok na niego podpisał kardynał Bellermin ,którego niechrześcijański kościół barbarzyński i Antychrystyczny od zawsze do teraz uczynił świętym
(5-te przykazanie nie zabijaj) .Na całym świecie dzień 17-lutego jest dniem Giordano Bruno,który zyskał pełne prawa by zostać Świętym,u nas o tej ofierze cisza!!! Niebawem dowiecie się co łączyło Karola Wojtyłę oraz Dziwisza z byłym SS-manem
Zacznie się odkrywanie prawdy wstrząsającej
cdn.
[ Dodano: Nie Paź 11, 2009 14:21 ]Najpierw jednak najświeższe wiadomości ze swiata
![Wink :wink:]()
W Brazylii i Argentynie w pobliżu klasztorów odkryto masowe groby dzieci ,pingwinom i batmanom nie chciało się nawet głęboko zakopywać ciałek,najprawdopodobniej do zwłok dobrały się zwierzęta,dlatego sprawa się rypła.Ojciec
Cesare Burgatti mistrz ceremonii w watykańskiej Bazylice św.Piotra,bliski przyjaciel Beenedykta 16-tego, został przydybany przez włoską policję w dzielnicy tranwestytów ,prostytutek i homoseksualistów,gdy zobaczył mundurowych wskoczył do auta i zaczął uciekać ,pościg ulicami Rzymu trwał ponad 20 minut,doszło do wypadku w którym zostało rannych 3 policjantów,grozi mu 18 miesięcy więzienia.Nie chciał się przyznać po co tam pojechał ani na co miał ochotę,kurwę czy męską prostytutkę albo na to i na to
![Mr. Green :mrgreen:]()
W Grecji padł rząd ,który kościołowi przekazał majątek wart na nasze 430 mln .zł u nas niedawno przekazano Zataiście
Dziwiszowi dobra ziemskie warte 500 mln zł,ziemie i posiadłosci należące do naszego Państwa ,czyli do nas,nie pytając nas o zgodę,cóż pasożyci i lenie muszą opływać w dostatki dalej bo jesteśmy bogatym krajem
cdn.
Ach zapomniałem teraz z kraju.Policji Drogowej z Działdowa nie udało się zatuszować kolizji drogowej z udziałem proboszcza Wojciecha O. z parafii św.Mikołaja w Wielkim Łęcku(wpadł pijany do rowu)
![Cool :cool:]()
,miał 2.5 promilla .Interwencja ludności przyczyniła się do tego,że policjanci musieli sprawie nadać tok urzędowy inaczej nikt by się o tym nie dowiedział,gdy zapytano się funkcjonariuszy dlaczego chcieli zatuszować sprawę to odpowiedzieli,że Zataista(authorised by AS
) Wojciech nie był w tym czasie najbardziej pijany z osób bedących na miejscu sparingu jego auta z rowem
Teraz rarytasik w wydaniu bezbożnika Zataistę niejakiego Józka Życińskiego,typa ja nie znam ale o Józiu cwaniaczku co nie co słyszałem, to że jest np.arcybiskupem) otóż przed Sądem Okregowym w Lublinie toczy się sprawa organisty archikatedry oskarżonego przez rodziców małych dzieci o pedofilizm,świadkowie zostali zastraszeni przez wyżej wspomnianego Zataistę Józka ,że nie pozwoli im jechać już nigdy na Jasną Górę z pielgrzymką,niektórzy świadkowie ze strachu się wycofali zamiast pokazać mu serdeczny palec zwrócony frontem do siebie
cdn.
[ Dodano: Sro Paź 14, 2009 20:22 ]Mnie najbardziej boli to ,że nie jesteśmy równi wobec prawa.Lech Wałęsa tak wypowiedział się ostatnio o winie Romana Polańskiego(vel pedofillo),osądzić ,ukarać ,uniewinnić
Zgadzam się z nim ale gwoli sprawiedliwości należy tak potraktować wszystkich ,którzy siedzą w ciupach za podobne plugastwa.L.W już uniewinnił raz Gangstera Słowika ,tłumaczył się że nie czytał tego co podpisuje,za coś takiego w cywilizowanym kraju trybunał i wypadka z odsiadką(za co brał pieniądze?!)Teraz Rydzyk,jego radio zorganizowało w 97-m roku zbiórkę pieniędzy na Stocznię Gdańską(niby na ratowanie jej),według ostrożnych szacunków(experci),zakosił ok.100 milionów dolarów(w przeliczeniu) oraz około miliona świadectw udziałowych,to jest Nasza Polska.Jego wspólnik niejaki nie ojciec Król(a może i tatuś,kto go tam wie
)przeputał tyle kasy ,że łeb boli( wiadomość z pewnych żródeł) Co jeszcze,kłamstwem jest to ,że majątek Rydzyka należy do braci zakonnych,tylko on i jego kumpel Król mają do niego pełne prawo,braciszkom zakonnym do niego wara! Niebawem dowiecie się ciekawych rzeczy o przyjaciółce Dziwisza(nie ,nie w przeciwieństwie do Wojtyły nic z podobnych rzeczy
)przeoryszy ,która po prostu po przekazaniu jej przez nasz rząd wielu hektarów ziemi ,sprzedała natychmiast zaprzyjażnionym buisnessmanom za tyle milionów zł.że nasze Tatry się zatrzęsły ze zgrozy ale to nic ,kasę ukryła,zabrała jak swoją,za nasze Narodowe Ziemie,moje ,twoje ,naszych potomków
Do sprawy wrócę jeszcze i do gościa cwaniaczka Żdziwisz się
cdn.
[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 21:02 ]Zataista Zdziwisz się ma kumpla też w sukience,ten duchowny podebrał parafiankę swemu parafianinowi,mąż się o tym dowiedział i obiecał duchownemu,że go wykastruje przy samej szyi ,facet spękał,w podobnych sytuacjach młodych niezasłużonych kasowo księży się amputuje od tego zwyrodniałego cielca jakim jest i zawsze był Krk,co zrobił Zdziwisz się?!Kumpla czym prędzej wysłał do Watykanu,tamten podwinął kiecę i zawołał do Watykanu lecę
i uciekł z Polski ten wstrętny gar i tak jest już pełen plugastwa następna zwykła kanalia tam dotarła.Mąż świętojebliwej parafianki nie dorwie świętojebliwca gdyż go za bramę nie wpuszczą ale gdy zabrzęczy monetą to kto wie?!Wiadomości z pewnych żródeł
[ Dodano: Nie Paź 18, 2009 12:06 ]Niebawem dowiecie się gdzie mieszka bratanica Zdziwisz się i dlaczego tam
O potajemnej przyjaźni K.W. z byłym esesmanem i podarunkach jakie od niego przyjął
Film o K.W . to jedno wielkie oszustwo,nie był człowiekiem szlachetnym
Od dawna wiadomo ,że Watykan za tony złota pomógł uniknąć byłym SS-manom odpowiedzialności ,A Fe
Wspierał Nazistów w zbrodniczej pielgrzymce na wschód.Posiadam archiwalne zdjęcia Watykańczyków(kardynałów) stojących przed Adolfem z gestem heil-Hitler,obrzydlistwo
cdn.
[ Dodano: Pon Paź 19, 2009 16:41 ]Co łączy K.Wojtyłę oraz Dziwisza z mieściną w Niemczech Schwabisch Gmund?!Tam osiedlił się były ss-man Bruno Welz który zacierał po sobie ślady kilogramami złota,Wojtyła przyjął od niego pierścień i złoty krzyż(kilogramowy),skąd Brunon Welz miał złoto,lepiej się nawet nie domyślać,zniknął po wojnie a potem pojawił się jako złotnik i handlarz także brylantami,skąd miał duże zapasy tego kruszcu,lepiej nie pytajcie
![Confused :???:]()
Wojtyle to nie przeszkadzało,odwiedzał Welza incognito a już jako JPII przyjął zbrodniarza na prywatnej audiencji.Bruno dał kościołowi kilkanaście kilogramów złota,sam potem przyznał ,że musiał to czynić by wyczyścić sobie papiery,był poszukiwany za wojenne wyczyny w SS-Waffen.cdn.
[ Dodano: Sob Paź 24, 2009 20:11 ]Jak skończył Bruno Welz? Bardzo marnie,po ostatniej wizycie w Watykanie po prostu umarł(w wieku ok.60 lat) ,ktoś wyczyścił do zera jego konto,ktoś komu zaufał.Te informacje przekazała dziennikarzom jego jedyna wspólniczka Gisela,wiele informacji przekazała także pewna Polka mieszkająca w tym mieście.Teraz dzieci ,syn i córka prowadzą dalej interes po tacie w tym mieście.cdn.
[ Dodano: Wto Paź 27, 2009 09:26 ]Niedawno braciszek zakonny w Medjugorie(Jugosławia) przyznał ,że te wszystkie cuda jakie tam miały mieć miejsce były wymyślone by ściągać pielgrzymki z całego świata(kasa),koniec, zamknięto wszystko na 4-ry spusty,po biznesie!
Teraz mamy Sokółkę
![Very Happy :grin:]()
,doktryna Krk jest taka,każde kłamstwo które służy Kościołowi jest dopuszczalne,duchowny,biskup może kłamać dla dobra Kościoła
.Ostatnio byłem przez długi czas w Częstochowie,to miasto w ogóle nie ma nimbu świętości ba,wręcz przeciwnie,nigdzie indziej nie widziałem tylu zakrwawionych pijanych ludzi na ulicach a burdele są na każdym kroku.Mój brat,zawsze wyśmiewał się z mych poglądów tyczących Krk do czasu gdy nie poszedł na Jasną Górę na mszę,wiecie co powiedział księżulo podczas kazania?cytuję jota w jotę! Ci którzy nie łożą na potrzeby Jasnej Góry nie powinni tutaj w ogóle przychodzić
![Idea :idea:]()
Brat przyszedł markotny,teraz i on patrzy inaczej na to wszystko.Mnie ciekawi jedno,tyle tam kasy ludzie zostawiają a klasztor wygląda tak jakby tam potrzeba było jeszcze dziesiątek milionów złotych,zaplecze to jeden wielki plac budowy,istne dziadostwo,ja ten przekaz odebrałem tak,baranie widzisz ile tutaj jeszcze pieniędzy trzeba?!
Znajomy mieszkaniec Częstochowy ma wnuczka ,który urodził się niewidomy,lekarze dają szansę na operację skuteczną,poszedł na Jasną Górę po wsparcie,siostra zakonna odparła mu tak,my jesteśmy od brania a nie od dawania,wywołało to powszechne oburzenie wśród ludzi(pielgrzymów),kilka osób odeszło z kolejki (wykup cegiełek)Jeśli ktoś nie wierzy podam mu na PW adres tego człowieka,nie wymyślam niczego!!!
Najśmieszniejsza sprawa to te kramiki z dewocjonaliami wszędzie,gdy byłem kiedyś w San Giovani di Rotondo(miasteczko Ojca.Pio) było to samo,kram na kramie a przecież drugie przykazanie w oryginale brzmi jasno i dobitnie,Krk świadomie i z premedytacją dopuścił się oszustwa podając jego treść inaczej a jak ono brzmi ?Już niebawem napiszę.cdn.
[ Dodano: Czw Paź 29, 2009 22:26 ]No i sprawdza się ,że cud w Sokółce to nie cud tylko działanie pewnej bakterii która zabarwia opłatek na czerwono,co jest ciekawe,ja już o tej bakterii czytałem kilka lat temu,już nie pamiętam gdzie się to wydarzyło,też ogłoszono że to cud,badania wykazały że to tylko działanie bakterii.Po co te kłamstwa?!Tak mogą postępować tylko ludzie nie wierzący,to jest pewne ale są porządni duchowni , oni są marginalizowani,dobry duchowny to taki,który do kurii odprowadza dużo kasy ,liczy się tylko kasa i to jest bolesne,Bóg jest ,niebawem napiszę co mi się przytrafiło tuż po śmierci mego taty,istnieje życie po śmierci,ja zawsze byłem tego pewien ,nie wiem ilu ludziom przytrafiło się to co mnie,proszę o kontakt jeśli tak się stało ,napiszę o tym niebawem ,zapraszam do dyskusji,jakoś na razie nikt się nie kwapi a szkoda,może jakiś duchowny?Chętnie bym popolemizował i zadał kilka cholernie ciężkich pytań ,sponiewierałem nimi już niejednego obłudnego niewierzącego a udającego wierzącego katolika ,cdn.
[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 11:10 ]W tym roku stowarzyszenie Opus Dei(Dzieło Boże
-albo ludzkie) zorganizowało obóz dla studentów innymi słowy wczasy,program :pomoc przy budowie kościoła a w przerwach modlitwa!Koszt tego przedsięwzięcia 500 zł,czy to było opłacalne?!Pracować 10 dni za friko i jeszcze dopłacić do tego 500 zł?Cwane
Ciekaw jestem ilu biznesmenom w Polsce ludzie pomogli za darmo zbudować zakłady i dopłacili jeszcze do tego interesu
Głupota ludzka nie zna granic
![Very Happy :grin:]()
.Czy ktokolwiek kiedykolwiek pomógłby przy budowie nowoczesnego sierocińca dla sierot,za darmo?!
Krk to nic innego jak dochodowe przedsiębiorstwo ,zorientowane na ciągnięcie zysków a przecież drugie przykazanie w oryginale brzmi tak
cdn.
[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 17:33 ]Nim napiszę jak w oryginale brzmi II przykazanie ,czytajcie,wszystko co napiszę jest prawdą
Nie mam żadnego interesu w tym co robię,nikt mi za to nie płaci,dlatego możecie mi ufać
Mercedesa kupiłem w 95-tym roku,zrobiłem remont silnika,jeździłem do Włoch 10 lat,przemierzyłem trasę ok.2000 km plus minus 60 razy,tylko raz mnie zawiódł gdy jechałem pierwszy raz(nawaliła pompka paliwa),dwa razy szczotki musiałem wymienić na drodze,to tyle awarii.Czy jest opatrzność?Jest
Kiedyś będąc tam zauważyłem,że coś mi skrzypi przy skręcaniu kierownicą ,diagnosta nie potrafił zlokalizować przyczyny,pojechałem do Włoch,jadąc tam zawsze jechałem tak.ok 140 km/h,wróciłem do domu,wyobraźcie sobie tuż po przyjeździe do Polski przy 60km/h wyskoczył mi sworzeń wahacza,na odludziu ,nie w mieście.Wcześniej jechałem z Włoch 140 km/h,2000 km a sworzeń wyskoczył w Polsce dzień po przyjeździe(zrobiłem 10 km).6 lat temu wymieniłem profilaktycznie cewkę zapłonową ,zrobiłem na niej ponad 150 kkm,8-ego lipca nagle na drodze auto mi stanęło ,tak gwałtownie jakby nagle brakło iskry,trochę na mechanice się znam ,zorientowałem się ,ze to cewka zapłonowa,mechanik był niedaleko ,kupiłem cewkę od Poldka i pojechałem ,najgorsze było przede mną!Po trzech godzinach dowiedziałem się ,że nagle zmarł mój tato,był w dobrej kondycji,położył się spać i nagle odszedł na oczach mojego rodzeństwa.Ja byłem poza domem(Wrocław) w nocy podczas snu usłyszałem dziwny dźwięk ,zobaczyłem najpierw we śnie postać ,to było tak kolorowe że się przebudziłem ,nie otworzyłem jeszcze oczu a pod powiekami widziałem to dalej ,otworzyłem oczy ,postać przede mną stała dalej ,wyskoczyłem przerażony z łóżka pierwszy raz w życiu i zapaliłem światło!Jak zjawa wyglądała?!Postać człowieka tak jakby ktoś na nią narzucił prześcieradło ,tylko wyglądała tak jak widzi się na ekranie telewizora mrówki gdy sygnału nie ma.Nad postacią lazur tak czysty ,że aż bił w oczy a nad lazurem taki blask jakbym spojrzał w słońce, tylko blask był jeszcze bardziej złoty.Zjawa miała na głowie tak jakby parasol ale nie z wieloma tylko czterema rogami,to nakrycie było z mocno zbitej mgły a z rogów tak jakby zbita mgła ściekała jednym strumieniem do samej ziemi
To było coś niesamowitego,gdybym był niewierzący to stałbym się natychmiast.Przerażenie ustąpiło natychmiast,przestałem się bać ,zgasiłem światło,wiedziałem już,że tatę po śmierci nie spotkało nic złego.Bądźcie uczciwi ,kochajcie się i bądźcie dobrzy,dobroć jest najważniejsza,nie potrzeba wiele pisać ,filozofować,dobro to dobro
cdn.
[ Dodano: Nie Lis 01, 2009 12:06 ]Drugie przykazanie w oryginale brzmi tak:Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego,co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko,ani z tych rzeczy,które są w wodach pod ziemią.Nie będziesz się przed nikim kłaniał ani służył
Kościół katolicki ,który od zawsze robi wszystko by jak najwięcej zarobić na strzyżeniu swych owieczek,zmienił to przykazanie na swoją modłę.Otworzyło to drogę do kultu i handlu medalikami,obrazkami,szkaplerzami,krzyżami i posągami.To grzech
cdn.
[ Dodano: Pią Lis 06, 2009 19:58 ]Pisarz ,filozof i satyryk Francuski Wolter wyliczył,że było 9 milionów 468 tysięcy 800 ofiar inkwizytorów.Większość męczenników zamordowanych przez Kościół to ofiary rzymskiej inkwizycji.Jak działali katoliccy siepacze? Gdy przeor dowodzący katolickimi mordercami został zapytany jak odróżnić katolików od heretyków odpowiedział ,zabijajcie wszystkich Bóg ich odróżni
Próby zatuszowania tych zbrodni podjął się w 1588r Sykstus V-papież który dokonał egzekucji tysięcy ludzi,w tym mnichów i ich kochanek.Ktoś powie to Historia,chwila chwila,nazizm to też historia,dlaczego więc swastyki tak bulwersują a Kościół rzymsko- katolicko- pedofilski ,nie?!
Pedofilski?Tak ,niebawem napiszę o przypadkach z naszego katolickiego podwórka ,kto ma oczy niech czyta!cdn.
[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 16:40 ]Jak zakończyła się sprawa Cezarego Burgazziego,watykańskiego dostojnika? Po próbie wylegitymowania w dzielnicy prostytutek i transwestytów i potrąceniu trzech policjantów został uniewinniony,cóż Włochy to też mafijny kraj ,tam sługi Boże
mogą sobie robić co chcą tak jak u nas,policjanci opowiedzieli że przydybali tego watykańskiego wstręciucha(odprawia masze święte!
)przy geju transwestycie,to dziwne nie jest przecież Krk jest mekką różnego rodzaju zboczeńców i dewiantów o pedofilach nie wspominam nawet.Niebawem napiszę więcej o pewnym gościu ,któremu wystawiono ok.400 pomników a tak na prawdę okazał się człowiekiem niegodnym naśladowania i niewierzącym,upadłym moralnie,oszustem ,którego zataistyczny kościół chce uczynić świętym ,WSTYD
Wszystko jest prawdą ,niestety
cdn.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 09:14 ]Krzew winny ,który nie jest przycinany staje się krzewem wyrodnym,takim krzewem jest Krk.Proboszcz jednej z parafii w Szczawnicy Andrzej S.(48 l) współżył z 13- latką przez półtora roku,sprawa wyszła na jaw,matka udała się do biskupa,Zataista odpowiedział jej cicho sza kobito bo będziesz mieć kłopoty,rozprawa odbyła się w Nowym Sączu,bydlaka sądził jego kolega sędzia,zwyrodnialca uniewinnił w obliczu twardych ,bezspornych dowodów
Bis-kup dotrzymał słowa,zaczęła się nagonka na rodzinę dziecka,całe wsiowe i miejskie pospólstwo,katolicy innymi słowy nie dali rodzinie dziecka szans.Proboszcz ,inaczej Kazo stronzo(patrz
słownik włoski) nazwał dziecko kurwą,dziecina musiała się wynieść z okolicy.Gdzie teraz jest ten członek
kościoła rzymsko-pedofilskiego?Biskup kazał by do czasu przyschnięcia sprawy mieszkał w klasztorze opodal ciemnogrodu zwanego Tarnowem,dalej bydlę jest widywane z młodziutkimi dziopinami(dziennikarze ruszyli jego tropem).Następne bydlę niejaki Konstanty Pawłowicz,kaznodzieja duchowny, inaczej sługa boży
Założył na plebanii świetlicę dla dzieci,pewnego wieczora matka jednego z chłopaczków( 10l)zorientowała się ,że jest już 22-ga a dziecka jeszcze nie ma,udała się na plebanię,drzwi otwarte,słyszy muzyczkę,wchodzi do pokoju a tam światło nastrojowe,kamery włączone a ksiądz Konstanty w roli głównej nagrywa film porno z dzieckiem(odbywał akurat seks analny),sprawa się odbyła ,posiedział chwilę,gdzie jest teraz? Dziennikarze ruszyli jego tropem w Polsce nie mogli go nigdzie znaleźć,okazało się ,że kuria(czytaj kurwia)wysłała go na Ukrainę do Odessy,zajmuje się dalej dziećmi
cdn.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 10:20 ]Wasze dzieci są bezpieczne ,mają rodziców ,pomyślcie teraz o sierotach jeśli ci zwyrodnialcy łapią się nawet nieletnich mających rodziców i się nie boją a dlaczego?Nasz rząd zagwarantował im bezkarność,rząd który nie dba o obywateli tylko o siebie i o kler,w Czechach jest inaczej,wyśmiano dziadka z Watykanu,Czesi żyją w dostatku mają dobry rząd zwyrodniałego Krk tam praktycznie nie ma
Ktoś powie to kraj bezbożników gdyż aborcja jest tam praktycznie legalna,chwila u nas nielegalnie(podziemie aborcyjne)dokonuje się aborcji na masową skalę,nie ma z tym problemu,wszystko jest kwestią ceny
Jesteśmy więc krajem chrześcijańskim?!Jesteśmy katolickim a to jest różnica,buntujcie się przeciwko złu,to Wasz obowiązek,buntujcie się przeciwko niegodziwości Krk ,wiecie dlaczego Chrystus został tak perfidnie zamordowany?Krytykował kapłanów za to ,że ciemnotę ludziom wciskają ,żyją w luksusach podczas gdy ludzie cierpią biedę,zaczął odciągać ludzi od oszołomów,za to go zamordowano.Do dzisiejszych czasów nic się nie zmieniło,ci którzy zaczynają się buntować są marginalizowani,tępieni ,zobaczcie co się dzieje z jednym ze sprawiedliwych Duchownych,księdzem Isakiewiczem Zalewskim,jest tępiony przez zwyrodniały kler ,państwo nasze go nie broni także a przecież chce wyciągnąć prawdę na światło dzienne(lustracja),prawda jest wstrząsająca,niewygodna dla hierarchii kościelnej,A Fe
Nigdy u nas nie będzie dobrze,nigdy
Jesteśmy jako naród okradani a w jak perfidny sposób?O tym napiszę niebawem.cdn.
[ Dodano: Czw Lis 12, 2009 21:13 ]Wujek mój prałat dwadzieścia lat temu mówił nam ,że Karol Wojtyła romansował z mężatką i miał z nią dziecko,mój wujo ma kochankę i dwoje dzieci,to złem nie jest,przecież Chrystus według historyków mógł być żonaty gdyż w tamtych czasach niegodziwością było pozostawanie w stanie kawalerskim,to było czymś nienormalnym.Moje informacje zdobyte podczas eksploracji Krk są takie ,że Karol Wojtyła podczas wojny się zadekował i żył z pewną żydówką na kocią łapę ,miał z nią córkę.Ta kobieta wyjechała potem do Izraela.Mnie to nie bulwersuje,mój wujek powiedział był przecież chłopem
Bulwersuje jego drugi romans z mężatką(nie pożądaj żony bliźniego swego)
Wiecie o tym ,że kościół rzymsko katolicki nie ma prawa używania terminu chrześcijański?!
Zauważyliście,że księża unikają tego terminu?!Wiecie dlaczego,wiecie gdyż to napisałem już wyżej ,to nic !Nie ma żadnego dowodu historycznego na to ,że Św.Piotr stał się opoką kościoła rzymsko- katolickiego
cdn.
[ Dodano: Sob Lis 14, 2009 18:09 ]Coś najmniejszemu z braci moich uczynił ,mnieś uczynił(cytat z Pisma Świętego),gdzie jesteś narodzie,jeśli tak łatwo akceptujesz pedofilskie wybryki duchownych,przechodzisz obojętnie obok tragedii,traumy dzieciaczków.Ja już uczyniłem krok i cała moja rodzina,koniec z Krk w moim życiu ,czekam na Kościół Chrześcijański,Szlachetny
Nie jestem ateistą ,wręcz przeciwnie.Kim są ci ,którzy rządzą tym burdelem w Polsce i przenoszą pedofili na inne parafie,to zwyrodnialcy i Ateiści,Demony
Niebawem napiszę co uczynił jeden z nich z naszą Rodaczką staruszką,a Fe!cdn.
[ Dodano: Sob Lis 21, 2009 12:31 ]Moim,twoim ,naszym prawem,naszą inklinacją jest to by żyć godnie nie w biedzie,po to mamy mózgi by czynić wszystko w kierunku polepszania swego bytu ,bytu naszych dzieci,to nie jest grzech.Religie szerzą zło oraz uwstecznianie w rozwoju ludzkości,popatrzcie ilu ludzi morduje się w imieniu Boga,coś nie jest tak!Katolik katolikowi wilkiem,ostatnio na TVN widziałem reportaż o katowaniu dzieci w sierocińcach przez siostry zakonne u nas nie w Irlandii.Siostra
targała za włosy niepełnosprawne dziecko,tak jakby to była kukła,przeorysza(czytaj wypasiony pingwin, jak mawia Ferdynand Kiepski)widząc film z ukrytej kamery bezczelnie kłamała mówiąc przecież siostra tylko trzyma dziecko za głowę a widać było co wyrabia siostrzyczka Bożego Miłosierdzia!
To jeszcze nic ,każdy z tych babsztyli na piersiach nosił krzyż większy od tego ,który jest na Giewoncie!
Niebawem napiszę jak perfidnie postąpił biskup ze staruszką,nazwiska też będą,może znajdziecie tę historię w internecie,A Feee!!!
[ Dodano: Czw Gru 03, 2009 10:14 ]By zobaczyć prawdziwy obraz naszego katolicyzmu,szlachetności sług bożych,sprawiedliwości naszego wymiaru sprawiedliwości,równości wobec prawa wystarczy wpisać w wyszukiwarce termin- Ksiądz Skazany-zobaczycie jakie paskudztwo toczy pseudochrześcijanizm wywodzący się od cesarstwa rzymskiego,który my jako społeczeństwo wspieramy
![Twisted Evil :twisted:]()