REKLAMA
To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich serdecznie.
Tej zimy rozbiłem swoje auto tak, że poszło na złom niestety
Szukam więc od pewnego czasu auta w cenie około 3,500zł, przejrzałem już tego trochę i powiem że naprawdę bardzo ciężko znaleźć samochód w tej kasie, powiem że już nadzieje straciłem że coś w miarę utrzymanego kupię, zresztą wiecie jak jest. Może jakimś znawcą nie jestem, ale laikiem też nie, znam się trochę na tym i zgliszcza se wcisnąć nie dam, a do komisów to już nie zaglądam nawet.
No ale upatrzyłem w końcu bardzo ładnie utrzymane jak na te lata vento, auto w oryginalnym lakierze praktycznie bez kropki rdzy, tak samo wnętrze, czyściutkie, zadbane nic nie po przecierane nie pourywane, wszystko działa, każde pokrętło itd, silnik 2.0 na wielopunkcie bez gazu, pali od strzała, chodzi cicho i równiutko nie falują mu obroty, nic nie piszczy nie stuka itd, ładnie na gaz reaguje i się wkręca od razu. Ogólnie samochód bardzo świeżo wygląda jak na te lata, przebieg nie całe 200 000tys i wszystko wskazuje że jest autentyczny. Jedynie w zawieszeniu stuki są z tyłu, więc trzeba by było tam coś porobić. Cena 4tys może za 3,5 by poszedł.
Ale ostatnio dostałem telefon i moi dziadkowie chcą mi sprzedać 206 99r najuboższą wersje, nie ma nawet wspomagania kier. silnik 1.1 który nie jedzie i pali jak smok. No ale, auto jest w 100% pewne, ponieważ dziadek kupił go w salonie i on go tylko użytkował, samochód ma najechane niecałe 90 000tys z groszami. No i cena 4tys zł za to auto to nie wiele. Tak że wybrałem 206, ale tak was z ciekawości zapytam co wy byście wybrali
Pozdr i życzę Wesołych Świąt.