Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ineedl napisał(a):1. Jakiś czas temu zaświciła mi się kontrolka check,w warsztacie wyszło że to katalizator, że już nie czyści spalin w wystarczający sposób.Mechanik powiedział że kontrolka zapali się znów gdy będę jechał dłuzej jednym tempem bez zmiany biegów i za kilka dni tak było.
ineedl napisał(a):2. Czy gdy przyjdzie zima i mróz to mam nie zaciągać ręczego? Mam nowe linki i pancerzyki na nich więc nadal mogą one zamarznąć?
ineedl napisał(a):3. Dlaczego gdy auto jest na luzie, bądź też jedynce ze wciśnietnym sprzęgłem przy ruchach kierownicy delikatnie zmieniają się obroty? ( delikatnie wzrastają)
ineedl napisał(a):na internecie jest napisane że trzeba odłączyć ujemną klemę od akumulatora na 30 minut żeby system się zrestartował
ineedl napisał(a):Co to znaczy trzy pełne cykle gaszenia i uruchamiania?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki PEUGEOT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne PEUGEOT