peugeot 206 wspomaganie ciężko chodzi...

10 Lut 2007, 16:55

witam. Mam peugeota 206 1,4 benzyna rocznik 2000r. Od kiedy pamiętam to w tym samochodzie wspomaganie ciężko chodzilo, w innych samochodach w których patrzyłem jest o wiele łatwiej skoda superb, mercedes 190 itp. tam to jak po masełku, a umnie nie jest tak kolorowo. Cisnienie w oponach mam 2,6 bara, tak wiec nie tak malo, plyn od wspomagania jest, ale wycieka z takich dwóch srubek skrecajacych przewod jeden z drugim przy czujniku. Probowalem skrecic je mocno, ale to i tak troszke podcieka, od czasu do czasu trzeba dolac. Ale to napewno niejest przyczyna. tak wiec co moze byc przyczyna ?
czarnyblack
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
      Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
      Korytarz życia i jazda na suwak już obowiązuje!
      Przypominamy wszystkim kierowcom, że od 6 grudnia 2019 weszły w życie nowe przepisy dotyczące jazdy na suwak oraz tworzenia korytarza życia. Reguluje to ustawa z dnia 16 października 2019 roku o zmianie ustawy Prawo ...