Witam, Zleciłem mechanikowi wymianę błotnika. Przywiozłem swój, nowy, polakierowany, więc wystarczyło zdjąć uszkodzony, założyć nowy i delikatnie go spasować, za tę usługę życzy sobie 300 zł.. Czy to normalna cena czy przegięcie?
To samo miałem napisać,jeżeli tutaj cena Ci nie odpowiada to zobacz u innego mechanika czy lakiernika-blacharza i porównaj koszty. 300zł za samo wstawienie i spasowanie to dosyć sporo,kolega płacił za błotnik w Peugeocie 307 tylko 200zł.
Elektryczny napęd 4x4 w hybrydach - 8 rzeczy, które warto wiedzieć Od niemal 20 lat Toyota i Lexus stosują w swoich samochodach hybrydowych elektryczny napęd 4x4. Wraz z globalnym wzrostem zainteresowania SUV-ami jego popularność tylko rośnie. Wkrótce układ AWD-i trafi do kolejnego ...
MINI Paceman - pierwsze na świecie Sports Activity Coupé MINI prezentuje pierwsze na świecie Sports Activity Coupé w segmencie premium pojazdów małych i kompaktowych; MINI Cooper S Paceman jest siódmym modelem w rodzinie marki i oferuje innowacyjną kombinację ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.