Peugeot 208 rok 2013. Problem z wyświetlaniem zdjęć

12 Kwi 2019, 21:20

Witam.Czy ktoś może mi pomóc krok po kroku jak wyświetlać zdjęcia na ekranie multimedialnym bo jest taka opcja. Z telefonem się łączy, kontakty wyświetla.muzykę z You Tuba odtwarza. Byłem w serwisie Peugeota Auto Club w Poznaniu i facet po godzinie się poddał.
Wosiuh
Nowicjusz

12 Kwi 2019, 22:48

Gdzie były umieszczone zdjęcia które chciałeś wyświetlić na ekranie multimedialnym w samochodzie?
Jeżeli były w telefonie to raczej ich nie wyświetlisz ale jak wrucisz na jakąś kartę SD którą umieścisz w urządzeniu to wtedy nie powinno być problemu z ich wyświetleniem.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

13 Kwi 2019, 19:36

Cześć.Zdjęcia chciałem wyświetlić przez Bluetooth tak jak muzykę ale po kablu ani z pendrivea też nie wyświetla.
Wosiuh
Nowicjusz

14 Maj 2019, 12:16

Czy jakieś zdjęcia które są w tym urządzeniu zapisane wyświetla? Czasami są takie testowe, przykładowe wgrane bezpośrednio na dysku.

Problemów może być kilka np. wielkość, ciężar zdjęcia, także format, może być nawet uszkodzony pendrive itd.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

16 Maj 2019, 22:11

Witam.Zrobiłem kilka zdjęć w różnym formacie i o różnej rozdzielczości i nic z tego oczywiście próbuje tylko z telefonu z pamięci zewnętrznej też nie wyświetla.
Wosiuh
Nowicjusz

18 Paź 2019, 22:25

Witam.Wszystko się wyjaśniło.Pendrive z którego można było odtwarzać na wszystkim tylko nie w samochodzie był uszkodzony i teraz jest O.K.
Wosiuh
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Essex Super Six 1927 rok
    Samochód jest klasycznym amerykańskim pojazdem z lat 20-tych. Koła z drewnianymi szprychami i duży 6-cylindrowy silnik. Essexy były najpopularniejszymi samochodami w Warszawie w branży taksówkarskiej! Pojazd ...