Peugeot 306 - czy warto?

09 Lip 2008, 20:37

Witam,

Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego samochodu (mogę przeznaczyć na ten cel jakieś 8 max 9 tys. PLN) i znalazłem coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co o myślicie o tym samochodzie, na co należy zwrócić szczególną uwagę?
Jeśli macie jakieś inne propozycje w tym przedziale cenowym, to również byłbym wdzięczny. Samochód głównie przeznaczony do jazdy po mieście (dojazdy do pracy i szkoły) rzadko jakaś dłuższa trasa.

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
bogut
Nowicjusz

09 Lip 2008, 21:18

Co do innych propozycji za tą cenę - przejrzyj forum
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

10 Lip 2008, 08:12

Mnie osobiscie sie podoba Peugeot, jest fajny, ale słyszałem ze jest dosc awaryjny....i z tym mogą byc problemy. Ale mam coś innego dla ciebie, sam sobacz :

1) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

2) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

3) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

4) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

5) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] * (skąd taka niska cena??)

PS> to sa przykladowe gloszenia :)

POZDRO
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

10 Lip 2008, 11:42

Miszarus dzięki za propozycje, ale te samochody to w większości starsze roczniki (duże przebiegi). A jeżeli chodzi o awaryjność peugeota to czego konkretnie ona dotyczy? To znaczy co się w nim sypie? I jeszcze pytanie co do cen: czy to 7900 z ogłoszenia to dużo, mało, średnio? W jakich cenach chodzą takie peugeoty?

Dzięki za odpowiedź
bogut
Nowicjusz

10 Lip 2008, 12:33

Słyszeć a wiedzieć to co innego.Warto kupić ten samochód , znam wiele osób , które maja te samochody i są bardzo zadowoleni. aja chodzą takie samochody w twojej okolicy to musisz sam sprawdzić. Jak dla mnie najdroższe samochody są w Krakowie, nawet w Warszawie sa tańsze. Najtańsz woj.Pomorskie i Śląskie.
astro007
Aktywny