Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):To nie jest żadna limitowana wersja, swojego czasu producenci mieli jakąś taka mode żeby nazywać auta dziwnymi nazwami miast czy nawet nazwami zespołów. Po co? Czemu? Nie wiem
Kao napisał(a):To nie jest żadna limitowana wersja, swojego czasu producenci mieli jakąś taka mode żeby nazywać auta dziwnymi nazwami miast czy nawet nazwami zespołów.
z tego co zauważyłem w golfach 3 to te Pink Floyd czy inne Bon Jovi etc miały tylko różnice w kolorze tapicerki innych różnic nie zauważyłem.yeti65 napisał(a):Za którego oczywiście przepłacił, a od normalnych wersji różnił się chyba tylko znaczkiem.
Kao napisał(a):MotoAlbercik chyba mylisz pojęcia limitowany to znaczy określony w jakiejs liczbie a nie dołożone 2 głośniki i robimy wersję limitowana.
Kao napisał(a):czy teraz idąc po nowe auto mamy cenę podstawowa, czy jeżeli dorzucimy sobie kamerę cofania PDC szyber czy inne pierdoly to już mamy wersję limitowana? No chyba nie
Kao napisał(a):Jeep WG również wychodził z nazwą limited édition ale żadna wersja limitowana z niego nie była
czyli tak samo było w przypadku saint tropez i pink floyd, nie żadna wersja limitowana tylko wersja wyposażeniaMotoAlbercik napisał(a): I nie chodziło tu o wersję limitowaną, tylko Jeep w ten sposób oznaczał wersje wyposażenia
Baza z danymi technicznymi samochodów marki PEUGEOT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne PEUGEOT