Peugeot 307 Demontaż schowka

18 Lut 2008, 21:39

Witam

Muszę wymontować schowek w moim Peugeocie 307 rocznik 2004. Niestety nie jestem specjalistą w mechanice samochodowej, dlatego chcialbym się zapytać, czy mogę to zrobić samemu.
Z tego co sobie go obejrzałem, zauważyłem na zewnątrz kilka śrubek. Czy ich odkręcenie wystarczy? Wewnątrz jest lampka, więc zapewne trzeba ją będzie jakoś odczepić, bo ma zasilanie na kabelkach. Najbardziej boję sie jednak poduszki powietrznej, która przecież jest zaraz nad schowkiem. Czy odkręcając schowek mogę w niej coś uszkodzić?
Prosze o jakieś rady (a w szczególności informacje na temat niestandardowych rozwiązań montażowych, jeżeli takie są), gdyż metoda prób i błędów nie zawsze się sprawdza :]
Thomson
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Miejscowość: Łódź
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Astra OPC - najmocniejsza Astra w historii
      Podczas Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Genewie miała miejsce światowa premiera wysoce wyczynowej wersji Astry GTC, czyli nowej Astry OPC. Benzynowy silnik modelu OPC z bezpośrednim wtryskiem paliwa i turbodoładowaniem, ...
      Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS
      Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...