Peugeot 307 - ocena samochodu.

24 Wrz 2015, 17:46

Witam.
Znalazłem ofertę Peugeota 307 która najbardziej mi pasuje, link podam niżej. Na poniedziałek wstępnie umówiłem się na oglądnięcie samochodu oraz zabranie go na stację. Pytanie do was - na co zwrócić największą uwagę? Czy w ogóle warto myśleć o kupnie tego samochodu?

Samochód przeznaczony raczej na krótkie trasy, do pracy mam 2km, ogólnie będę jeździł w miejscu, dlatego nie chcę pchać się w diesla. Budżet jakim dysponuję na dzień dzisiejszy to około 12 tysięcy.

Nie znam się dobrze na samochodach dlatego proszę o waszą pomoc. ;)

Link do ogłoszenia: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
roju
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 08 2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Fiat Seicento Young
Silnik: 900
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

25 Wrz 2015, 07:58

Trzeba uważać na dwa pierwsze roczniki gdyż auta lubiały się poprostu zapalić.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Sposoby na zmniejszenie kosztów ubezpieczenia samochodu
    Niestety koszty ubezpieczenia samochodu wciąż rosną. Zindywidualizowany sposób liczenia składki oraz zwiększające się sumy wypłaconych odszkodowań dają się we znaki właścicielom samochodów, nawet tym bezszkodowym. ...