Peugeot 406 coupe 2.2 HDI

17 Sie 2010, 12:40

Na początku przyszłej wiosny planuję zakupić samochód - chciałbym tu zaznaczyć, że byłby to mój pierwszy własny samochód. Miałem do tej pory do czynienia głównie z Peugotami, zarówno tymi starszymi (205 junior) jak i nowszymi (407). Stąd szukając swojego samochodu moja uwaga również skierowała się ku tej marce. Interesuje mnie 406 coupe 2.2 HDI.
Czy mogliby się wypowiedzieć mechanicy i użytkownicy tego samochodu? Ogólne wrażenie podczas jazdy, koszty eksploatacji (spalanie, bieżące wydatki związane z użytkowaniem), awaryjność, karoseria, poważne usterki etc.?

Będę wdzięczny za konkretne wypowiedzi.

Pozdrawiam,
Piotrek
Piotrek_C
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kręcony licznik - auto sprzedawane w Niemczech...
    Opiszemy Wam historie która ostatnio nas spotkała. Zgłosił się do nas z klient z prośba o kontakt w Niemczech w sprawie jednego auta - chodzi dokładnie o Golfa VI. Napisaliśmy do niemieckiego właściciela z prośbą o ...
    Volkswagen Touareg I
    Touareg to duży SUV klasy średniej-wyższej, bezpośredni konkurent m.in. Mercedesa ML i Toyoty Land Cruiser. Konstruktorzy z Wolfsburga postawili na luksus i to, co teoretycznie w terenówce powinno być najważniejsze, ...