Peugeot 406 Coupe CZY WARTO KUPIC !!!!

19 Sty 2012, 21:26

Witam mam 20 lat i bardzo spodobał mi sie własnie 406 coupe mam do wydania na auto jakies 14 tyś chciałbym coś wiecej dowiedzieć sie o tym aucie awaryjności i jaki silnik lepszy 2.0 czy 3.0 i czy za tą cene warto szukać takiego auta :)) Proszę o podpowiedzi z góry dzięki !!
antyheros
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1991

24 Sty 2012, 22:46

ziomeczku,

wyrwać dobrą kupejkę teraz to nie lada sztuka... wszystko znajdziesz na forum 406! silnik jak dla mnie 3l, tylko błagam nie pytaj czy z gazem! Bo jak masz zamiar gazować to lepiej weź słabszą jednostkę :)

Nie pytaj ile pali, bo każdy użytkownik odpowie "każdy bak do 0" :) Ale auto jest nieziemskie, wiem do dwóch moich bardzo bliskich przyjaciół nimi jeździ :) a ponadto znam przynajmniej połowę aktywnych forumowiczów z 406club :)

ale ja osobiście (z racji maksymalnie praktycznego podejścia) wolałbym do codziennej fajnej jazdy 405 T16, bo budżet pozwala na zakupienie na prawdę dobrego egzemplarza:

Gdybyś miał więcej pytań do mnie to pisz śmiało!
Pzdr from ŁDZ,
Basiu
ArcherPAF
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość:
Prawo jazdy: 18 11 2006
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: P 107 RC
Silnik: 1.0 +
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Komfortowe fotele nowej Skody Octavia
    Ergonomiczne fotele nowej ŠKODY OCTAVIA zostały wyróżnione znakiem AGR "Testowane i zalecane" przez niemiecką kampanię Zdrowe Plecy (AGR - Aktion Gesunder Rücken). Fotele zyskały rekomendacje niezależnych ...