Peugeot 406 Coupe CZY WARTO KUPIC !!!!

19 Sty 2012, 21:26

Witam mam 20 lat i bardzo spodobał mi sie własnie 406 coupe mam do wydania na auto jakies 14 tyś chciałbym coś wiecej dowiedzieć sie o tym aucie awaryjności i jaki silnik lepszy 2.0 czy 3.0 i czy za tą cene warto szukać takiego auta :)) Proszę o podpowiedzi z góry dzięki !!
antyheros
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1991

24 Sty 2012, 22:46

ziomeczku,

wyrwać dobrą kupejkę teraz to nie lada sztuka... wszystko znajdziesz na forum 406! silnik jak dla mnie 3l, tylko błagam nie pytaj czy z gazem! Bo jak masz zamiar gazować to lepiej weź słabszą jednostkę :)

Nie pytaj ile pali, bo każdy użytkownik odpowie "każdy bak do 0" :) Ale auto jest nieziemskie, wiem do dwóch moich bardzo bliskich przyjaciół nimi jeździ :) a ponadto znam przynajmniej połowę aktywnych forumowiczów z 406club :)

ale ja osobiście (z racji maksymalnie praktycznego podejścia) wolałbym do codziennej fajnej jazdy 405 T16, bo budżet pozwala na zakupienie na prawdę dobrego egzemplarza:

Gdybyś miał więcej pytań do mnie to pisz śmiało!
Pzdr from ŁDZ,
Basiu
ArcherPAF
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość:
Prawo jazdy: 18 11 2006
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: P 107 RC
Silnik: 1.0 +
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Design Vision GTI - światowa premiera nad Wörthersee
    Zlot GTI Wörthersee to kultowa impreza dla pasjonatów motoryzacji. W 2013 roku spodziewanych jest około 150.000 fanów modelu GTI. W dniach 8-11 maja austriackie Reifnitz będzie dla nich prawdziwą mekką. ...
    Kompleksowa modernizacja jednostek napędowych u Opla
    W latach 2012–2016 Opel wprowadzi trzy nowe rodziny silników i trzynaście nowych jednostek, co jest związane z odnowieniem oferty w tej dziedzinie w 80%. W tym samym okresie firma zaprezentuje również ...