Peugeot 406 HDI Czy warto kupić?

08 Lut 2007, 02:33

Mam na oku 406 hdi (90) rocznik 2001 i 2002 obydwa przejechane w okolicach 120 tys km z salonu, bezywadkowe... ale slyszalem ze te autka lubia sie psuc i kasa zaoszczedzona na dieselu idzie na naprawy a czasami nawet brakuje...Piszcie prosze,czekam na opinie
lukis
Nowicjusz

10 Lut 2007, 19:00

To kłamstwo to auto nigdy się nie psuje jak o niego dbasz ( regularne przeglądy) mój ojciec mial 405 1,9 turbodisla i zrobil na nim 450 tys. potem 406 też disel i teraz znowu hce kupic 406.Przez prawie milion zrobiony tymi samochodami wciągu 12 lat ani razu nie popsuły się na trasie tylko trzeba o nie dbać. Mam nadzieje że to wystarczy.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Classic Car Festival w Tokio - zabytkowe perły
    Zabytkowe samochody mają swój nieodparty urok, o czym już po raz kolejny mogli się przekonać goście tegorocznego Classic Car Festival zorganizowanego przez Toyota Automobile Museum. W imprezie wzięły udział najpiękniejsze ...