zapytaj w pobliskim sklepie motoryzacyjnym, sklepie on-line ...masz tego do bólu Tu będą zaraz pisać tysiące wycen , zaraz zrobi się z tego problem, bo jeden wymieniał u szwagra, drugi u kuzyna , a trzeci w ASO . Czytać się czasami tego nie da.
No tak ale tyle jest tych części do zawiezenia ze ciężko mi to policzyć nie znajac samochodu. Chciałem tylko orientacyjnie wiedzieć ile kosztuje zawieszenie (części).
Czy warto kupić samochód ktory właściciel poprzedni mial go 3 miesiące ( jest 2 właścicielem od nowości), wymienił w nim zawieszenie i dwumas . Czy takie auto to pułapka? Bo kto by sprzedawał po 3 miesiącach auto w którym wymienił najdroższe rzeczy ?
philips449 napisał(a):Bo kto by sprzedawał po 3 miesiącach auto w którym wymienił najdroższe rzeczy ?
Zawieszenie i koło dwumasowe nie skończyło się w ciągu miesiąca. Gość kupujący (a teraz sprzedający) auto był albo idiotą albo, co podejrzewam, kupił je z zamiarem naprawy i pogonienia dalej
Ale ze mu sie oplaca? Full wypas wersja ,wygląda ładnie 2005rok i 353 tkm na liczniku. Salon polska, 2 właściciel . Auto wystawione za 6500zl , przecież te naprawy połowę samochodu kosztowały. Powiedział ze w ciągu 3 miesięcy przejechal 6 tys km , auto bylo mu potrzebne do działalności gospodarczej, teraz sezon sie skończył i sprzedaje... po rozmowie z nim widac ze nie zalezy mu na sprzedaży. Podać link do ogłoszenia?
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Kable wysokiego napięcia NGK vs. MOPAR do Chrysler Grand Voyager 3.3 Porównanie kabli wysokiego napięcia i problem z jednym z nich do silnika 3.3 montowanego głównie w samochodach Chrysler Grand Voyager. Jeden kabel WN od świec podczas zdejmowania ze świecy zszedł i na świecy ...
a może mu się nie opłaca a potrzebuje gotówki ... po co takie dochodzenie robić o powód sprzedaży? nie lepiej jechać na miejsce i normalnie rozmawiać ? cebulą z daleka jedzie
Aż sobie sprawdziłem z ciekawości ceny 407, masakra, tzn. zajebiste auto za 10-11k a miałem wrażenie, że poniżej tych 15 nie za bardzo jest na co patrzeć
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.