Witam,proszę o pomoc. Mam problem ze spryskiwaczami reflektorów polegający na tym że nie chcą się wysunąć i nie wiem o co chodzi . Sprawdziłbym bezpiecznik ale nie wiem gdzie go szukać.
A patrzyłeś czy płyn przez nie leci jak są schowane? Spryskiwacze lamp powinny się wysuwać raz na kilka cykli używania spryskiwacza do mycia szyby. Żeby się wysunęły muszą być włączone światła mijania.
Jeżeli płyn nie leci to może masz pompkę odpowiedzialną za spryskiwanie reflektorów przepaloną lub nie dochodzi do niej prąd? Sprawdź czy masz dwie pompki powinny być gdzieś przy zbiorniczku od płynu.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Najbezpieczniejszy samochód 2017 roku w testach Euro NCAP Każdego roku Euro NCAP publikuje wyniki testów Najlepszy w swojej klasie (Best in Class). Oceniane są wszystkie samochody wprowadzone na rynek w danym roku, a finalna ocena jest średnią ważoną wyników uzyskanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.