Witam,proszę o pomoc. Mam problem ze spryskiwaczami reflektorów polegający na tym że nie chcą się wysunąć i nie wiem o co chodzi . Sprawdziłbym bezpiecznik ale nie wiem gdzie go szukać.
A patrzyłeś czy płyn przez nie leci jak są schowane? Spryskiwacze lamp powinny się wysuwać raz na kilka cykli używania spryskiwacza do mycia szyby. Żeby się wysunęły muszą być włączone światła mijania.
Jeżeli płyn nie leci to może masz pompkę odpowiedzialną za spryskiwanie reflektorów przepaloną lub nie dochodzi do niej prąd? Sprawdź czy masz dwie pompki powinny być gdzieś przy zbiorniczku od płynu.
Warsztat lutniczy na kółkach na bazie modelu Nissana NV200 Dwie firmy ze stanu Tennessee podjęły współpracę nad stworzeniem modelu Gibson/Nissan NV200 TM Compact Cargo, który został zaprezentowany podczas międzynarodowych targów motoryzacyjnych w Nowym Jorku. ...
Fotel samochodowy Toyoty z drukarki 3D Fotele samochodowe zazwyczaj nie należą do najwygodniejszych, choć bywają chlubne wyjątki. Producenci mają w tej dziedzinie jeszcze wiele do zrobienia. Dzisiejsze fotele samochodowe konstruowane są z wykorzystaniem dość starych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.