Peugeot 407 SW opinie

01 Lut 2011, 20:52

Witam,
Liczę bardzo na Waszą fachową pomoc. Bardzo szybko zbliża się czas kiedy będę zmieniał stare auto na nowe, przyczyniło się do tego kilka spraw, ale to tutaj nie istotne.
Mocno zastanawiam się nad zakupem Peugeota 407SW (jak w tytule). Chciałbym poznać Wasze opinie na temat tego samochodu. Mam do wydania około 30tyś zł. Raczej nie więcej. Interesuję się dieslem, najchętniej 2.0HDi. Sądzę, że to dobry silnik do tego nie lekkiego auta. Co sądzicie o tym aucie? Jak jest z jego elektryką? Jak sprawują się silniki HDi? Myślicie, że to dobry pomysł? Jeżeli nie to podajcie swoje propozycję, chętnie się im przyjrzę. Zależy mi żeby auto nie było starsze niż 2005 rok.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
dominator1988
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Ford Focus 1.8 tdci

07 Lut 2011, 15:13

A sprawdzałeś może w signella w warszawie na Płowieckiej? Sprawdź na ich stronie. Mają fajne modele i to dość dobry diler peugeot'a. Na niektóre modele dają gwarancję! Mój szwagier tam kupował samochód, fakt inny model ale wszystko chodzi jak w zegarku. Jak kupowali auto to od razu poznali historie poprzedniego właściciela, a to chyba dość ważne w przy zakupie jakiegokolwiek autka. Zresztą sprawdź sam :)
matima
matima
Nowicjusz

Miejscowość: poznan
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Cross – czy to idealne auto do miasta?
    Podoba mi się to, w jaki sposób silnik benzynowy i elektryczny ze sobą współpracują. W ruchu miejskim możemy poruszać się bezgłośnie, nie eksploatować jednostki benzynowej na światłach. Auto rusza też płynnie, ...