Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
chodziło mi o to, jakie robisz przebiegi i tak w większości będą cofnięte. Napisz po prostu jakie robisz przebiegi i czy w mieście czy na trasiecichson napisał(a):im mniejszy tym lepiej Obserwuję od kilku miesięcy i te Peugeot'y przy cenach około 20k zł i roczniku 06-08 mają od 140-200tys... Jestem
kółekcichson napisał(a): kułek
diesel jest od jeżdżenia a nie od stania. Nie zwróci się przy takich przebiegach.cichson napisał(a):Możesz to jakoś uargumentować?
mike1735 napisał(a):Słabe wielowahaczowe zawieszenie. Konstrukcja przedniej części nadwozia (długi dziób) praktycznie eliminuje to auto z jazdy po mieście. Musi być diesel? Jakie przebiegi?
jasne, możesz się śmiać, jednak prawda jest jaka jest piszesz o prześwicie - ten rewelacyjny też nie jest. I czy auto kupuje się po to, żeby przy każdym parkowaniu czy innych tego typu manewrach myśleć "przytrę nos czy nie?" no wg mnie nie warto się psychicznie katować i w tej cenie poszukać czegoś lepszego - jest mnóstwo takich autOktan napisał(a):Zawsze mnie śmieszą te argumenty, zwłaszcza to z długim dziobem
Ja swoim samochodem wbrew jego przeznaczeniu jeżdżę głównie po mieście i za cholerę nie mogę o nic zahaczyć, chociaż bardzo bym chciał Nawis jest długi, ale prześwit jest w normie jak w wielu innych samochodach, także jedyne na co trzeba uważać to, żeby sobie za daleko nie zajechać i na przykład nie parkować na zasadzie: "oprę sobie przednie koła o krawężnik", bo jeśli blisko jest jakaś przeszkoda, to faktycznie możemy ją musnąć przodem.
Natomiast bajki o problemach z wyjechaniem na krawężniki, pokonywaniem progów zwalniających, czy wjazdem do garaży podziemnych to jakieś niepoparte niczym brednie. Co ciekawe wersja coupe 407 ma jeszcze dłuższy przód, a widuję je na mieście, a nawet o dziwo ostatnio jeden stał zaparkowany na chodniku ze sporym krawężnikiem, ciekawe jak tam wjechał
Baza z danymi technicznymi samochodów marki PEUGEOT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne PEUGEOT