dreamer napisał(a):rzy tej ilości ludzi mało co się udało posiedzieć w jakimkolwiek samochodzie.
Ciekaw jestem jak było w normalny dzień jak w czasie dnia prasowego trzeba było się naczekać i do wszystkiego nie wsiadłem.
Ale stoisko Audi wg mnie to jakaś porażka, bo nawet nie wpuszczali z racji prezentacji nowych modeli... Ponadto strasznie ciasne stoisko. Wielki minus dla tej marki tym bardziej, że Hyundai miał prezentację Santa Fe o podobnej godzinie i można było wcześniej obejrzeć ten model i była duża przestrzeń aby się pokręcić wśród reszty modeli. I co ciekawe zabrakło... zwykłego Golfa na stoisku VW (był tylko elektryczny).
Jak wsiadłem do Superba, to nie wiedziałem czy siedzę w nim czy Octavii, bo nie przyjrzałem się z zewnątrz (nie żartuję!). Podsumowując jak się wsiadło do jednego VAGa a potem drugiego to widać, że robione są na jedno kopyto bez polotu.
Co do Arteona był tylko jeden ciekawy detal - szyby automatycznie się uchylają i dosuwają przed otwarciem i zamknięciem drzwi (bezramkowe). Pytanie co będzie jak się elektryka szyb zepsuje... Nie otworzymy?
Ogólnie nigdy nie zrozumiem, co kieruje ludźmi aby kupić drogiego nudnego Arteona szczególnie gdy wejdzie do sprzedaży 508 i mamy też Stingera z RWD (też siedziałem). Ten 508 ze zdjęć kosztuje 200k i ma wszystko co się tylko da. Za 200k nie kupimy full wersji Arteona.