dreamer napisał(a):rzy tej ilości ludzi mało co się udało posiedzieć w jakimkolwiek samochodzie.
Ciekaw jestem jak było w normalny dzień jak w czasie dnia prasowego trzeba było się naczekać i do wszystkiego nie wsiadłem.
Ale stoisko Audi wg mnie to jakaś porażka, bo nawet nie wpuszczali z racji prezentacji nowych modeli... Ponadto strasznie ciasne stoisko. Wielki minus dla tej marki tym bardziej, że Hyundai miał prezentację Santa Fe o podobnej godzinie i można było wcześniej obejrzeć ten model i była duża przestrzeń aby się pokręcić wśród reszty modeli. I co ciekawe zabrakło... zwykłego Golfa na stoisku VW (był tylko elektryczny).
Jak wsiadłem do Superba, to nie wiedziałem czy siedzę w nim czy Octavii, bo nie przyjrzałem się z zewnątrz (nie żartuję!). Podsumowując jak się wsiadło do jednego VAGa a potem drugiego to widać, że robione są na jedno kopyto bez polotu.
Co do Arteona był tylko jeden ciekawy detal - szyby automatycznie się uchylają i dosuwają przed otwarciem i zamknięciem drzwi (bezramkowe). Pytanie co będzie jak się elektryka szyb zepsuje... Nie otworzymy?
![Mr. Green :mrgreen:]()
Ogólnie nigdy nie zrozumiem, co kieruje ludźmi aby kupić drogiego nudnego Arteona szczególnie gdy wejdzie do sprzedaży 508 i mamy też Stingera z RWD (też siedziałem). Ten 508 ze zdjęć kosztuje 200k i ma wszystko co się tylko da. Za 200k nie kupimy full wersji Arteona.