Peugeot 508II 2.0hdi blu, czy warto

Dzisiaj, 16:56

Witam zainteresowałem się peguotem 508II. Bardzo ładny jest i silniki hdi blu też dosyć porządne. Cena wygórowana trochę, bo za 5 letniego trzeba dać 80 tys. Nie wiem czy to atut ale posiada hydrauliczny automat, wiadomo tańszy w exploatacji ale trochę ograniczający dynamikę i komfort. Przeglądając filmiki z testów, to wychodzi na, to że jest dosyć miękki w porównaniu do poprzednika. Do tej pory jeżdżę mk4 co daje dobra frajdę z jazdy i takie auta lubię i jedyne przed czym mam obawy, że będzie się średnio prowadził.Interesuje mnie 163km lub 177.

Wersja Gt ma adaptacyjne zawieszenie ale nie chce się w takie pchać plus ta wersja jest mega droga. Gdzieś mi się obiło o uszy, że Gt line, czyli trzecia wersja co do wyposażenie ma utwaedzine zawieszenue ale nie wiem.

Ktoś coś może powiedzieć o tym samochodzi?

Interesuje się też bmw 1 i audi a3 8y,ceba podobna ake mię się rąk nie podobają te auta ja Francuz nota bene nie wiem, czemu klasa premium jest w takiej samej cenie, czy to 508 jest tak drogę, czy po prostu bmw 1 i a3, to tak na prawdę nie klasa premium.
MATRIX266
Początkujący

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 17 02 1987
Auto: VW