Peugeot 607 2.2 16v komunikaty,błędy itp.....

17 Sty 2007, 07:27

witam wszystkich.Posiadam peugeota od poniedziałku i dopiero zaczynam łapać te wszystkie funkcje ale jest ich zbyt sporo (wcześniej miałęm bmw e36).Najbardziej to bym potrzebował polskiej instrukcji bo wczoraj wyskoczył mi jakis komunikat na komputerze i nie wiem jak go skasować (verklikkerlampje zelfdiagnose motor)-zrobiło mi się to przy 180km przez chwile odcięło benz i pozniej juz normalnie jechał ale juz komunikat został.
Nie działają mi równiez obydwie szyby po prawej stronie :/
Drodzy klubowicze najbardziej to potrzebuje instrukcji lub porad gdzie ją moge znaleść.
maumba
Nowicjusz

Miejscowość: Puławy
  • 18 Sty 2007, 23:15

Witam,
    Który masz rok tego Peugeota 607?
    Pozdrawiam,
    Artek
    ArteK
    Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
    Miejscowość: Warszawa
    Prawo jazdy: 12 12 1996
    Przebieg/rok: 15tys. km
    Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
    Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
    Paliwo: Hybryda
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2016

11 Kwi 2016, 22:12

Witam posiadam 607 2.2 16v benzyna automat mam problem taki ze pojawił mi się komunikat Antivervuilingssysteem werkt onvoldoende motor traci moc silnik skacze a po dwóch dniach sam się kasuje proszę o pomoc
    Artur80
    Obserwowany

Prawo jazdy: 04 03 1999
    Przebieg/rok: 20tys. km
    Auto: Peugeot 607
    Silnik: 2.2 16V
    Paliwo: Benzyna
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2004

26 Kwi 2016, 06:49

Najlepiej byłoby podłączyć go pod komputer i sprawdzić co dokładnie oznacza komunikat błędu lub wpisać kod,samemu ciężko będzie o taką diagnozę. Który to rocznik Peugeota? Akurat ta marką zajmujemy się na co dzień więc możemy pomóc.
    Salko
    Aktywny

Auto: Seat Leon
    Silnik: 1.8
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Hatchback
    Rok produkcji: 2001
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przesiadka na opony zimowe i reguła 7 stopni Celsjusza
      Każda opona zimowa i opona letnia, jak sama nazwa wskazuje, stworzona została do odpowiedniego sezonu i bezpośrednio z tym związanych warunków drogowych. Przyjęto, że granicą, w której sezonowe opony zimowe ...