Pick- up

15 Lut 2009, 17:15

no w zasadzie tak, mąż musiał spędzić trochę czasu, żeby godnie wyglądał, ale teraz jesteśmy bardzo zadowoleni
maurycja
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Żywiec

24 Lut 2009, 18:08

witam!!!
Zaczynam polowac i mam nissana navare d22 z 2003 roku swietne autko narazie nic z silnikiem sie nie dzieje odpukac!!!! ma przejechane 112 tyś .
Na pace wozilem juz karme pod pasniki i nawet dwa jelenie po 80kg. czy tez po 2 dziki wszystko super w domu wystarczy tylko wodą spłukac i juz czysto. W terenie daje sobie swietnie rade po zaoranych polach czy blotach idzie jak ciagnik wiadomo las to nie tor do off roudu ma dolanczany naped na 4 kola i reduktor do tego wcale nie duzo pali bo ja w 10l sie mieszcze ale chce go sprzedac bo jak dla mnie to do ladu mi go troche szkoda i musze kupic cos tanszego. pozdrawiam!!!!!!!
ziomall
Nowicjusz

09 Lis 2011, 20:37

Witam ,od trzech lat jeżdzę bają i mam dylemat . Ponieważ to benzyna mam tylko zwrot vatu, gdyby to był diesel dodatkowo byłby zwrot akcyzy , Albo muszę sprzedać , albo zamienić na bajke w dieslu. Palą tyle samo . Od 15 lat jeżdzę tylko 4x4 ze względu na miejsce zamieszkania .
Bajką goniłam po lesie w niezłych warunkach ,uwielbiam to autko za niezawodność i ratowanie mnie w sytuacjach gdzie bez automatu bym nie wyjechała -jak to baba.
Dodatkowo jej wygląd zawsze rusza z boku ,bo po prostu jest piękna .
Fakt ,ze to nie jest duzy pick-up , ale prowadząc 200 ha gospdarstwo spełnia swoja funkcję .Łączy funkcje auta terenowego i auta na trasę , a takiego połączenia nie ma z autem rodzinnym . Rodzinne są limuzyny .
Napisałam to szkoda mi sie z nia rozstawac
bajka
Obserwowany

Auto: subaru baja

10 Lis 2011, 10:07

diesle w subaru to jedna wielka kupa, nie psuj auta :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...