Witam wszystkich po raz kolejny...
Tym razem piszę posta na prośbę kolegi mojego kolegi, a właściwie to jego ojca
Otóż wyżej wspomniana osoba jest myśliwym, i zapytała mnie czy nie doradziłbym jej zakupu jakiegoś pick-upa, a ja nie ukrywając powiedziałem, że pickupy to widziałem tylko na fotkach w necie, lecz mogę się zapytać na forum...
I sprawa jest taka: chłop miał 2 auta, jakąś osobówkę i niwę, sprzedał to w cholerę i zamierza kupić pick upa z racji tego, że jest myśliwym( chciał disco ale odradziłem mu bo pewnie całe by je upaprał i na co to ), lecz co do zakupu ma pewne kryteria, a mianowicie
- auto stosunkowo nowe 1998 - 2003 ( mniej więcej jakoś tak )
- bezawaryjne, dające rade w terenie ( oczywiście z jakimiś tam modyfikacjami i nie chodzi tu o tor do extremu tylko lasy itp )
- ważne zęby w środku mieściło się te 5 osób, bo sprzedał osobówkę, a z rodziną też czasem chce gdzieś się wybrać.
-żeby w miarę podkreślam w miarę było dobre na asfaltówkach ( dynamika przyspieszenie )
-i żeby to był jak najmniejszy pick up, bo dawał sobie rade na luzie w niwie i teraz nie zależy mu na wielkości paki, jeszcze by było miło jakby to garażu wszedł czyli po prostu jak najmniejszy pick up
![Very Happy :D]()
( no a co się z tym wiąże, to żeby kąty natarcia i zejścia były względnie wysokie bo my w górach mieszkamy i lasy to nie wyjątek )
Jedyne co mi przyszło do głowy godnego polecenia to stara navara, hilux, coś mi się obiło o uszy, że istnieje takie coś jak nissan pic up d 22? Ale tak naprawdę nie wiem, który jak robi który jest najmniejszy itp, więc z tą prośbą zwracam się do was a w szczególności do myśliwych
Z góry dzięki za pomoc
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...