Większość producentów chciałoby mieć w ofercie równie urodziwy samochód, co Alfa Romeo 159. Tym większym zaskoczeniem jest fakt, że Włosi uznali, iż Alfa klasy średniej jest nie dość urodziwa i poddali ją modernizacji.
Najwięcej zmian można dostrzec we wnętrzu. Przewidziano trzy nowe wersje wykończenia kabiny - White Ice, Crystal Blue oraz Gray Indigo. Ponadto na desce rozdzielczej mogą się pojawić wstawki imitujące tytan, zaś wielofunkcyjny wyświetlacz stał się bardziej ergonomiczny. Z zewnątrz auto wyróżnia się przede wszystkim trzema nowymi krojami alufelg o średnicy 16 i 17 cali. Największe modyfikacje są skrywane przez piękną karoserię.
Ta będzie szczególnie często sprawdzana w przypadku nowej, 260-konnej wersji z przednim napędem. Warto podkreślić, że do tej pory jednostka o pojemności 3,2 litra była dostępna wyłącznie w zestawieniu z napędem 4x4.
Odświeżona Alfa Romeo 159 zadebiutuje w trakcie salonu samochodowego w Genewie.
Bardzo podoba mi się ta Alfa, jest najbardziej wyrazista i groźna.
Jak patrze na zdjęcia nie widzę żadnych różnic z obecnym modelem,ale mogę sie mylić Jeśli tak to pokażcie mi różnice Ale z drugiej strony(o ile sie nie mylę i wszystko zostało bez zmian)to nie ma się co dziwić panom z Alfy.Po co poprawiać coś tak pięknego skoro wogóle się nie zestarzało O środku nie będę wspominał bo tam zmiany nie są jakoś bardzo widoczne
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Toyota Harrier – krewniak crossoverów Lexusa Nazwa Harrier kojarzy się większości fanów techniki z angielskim samolotem szturmowym, zdolnym do pionowego startu i lądowania. Jest to jednak także nazwa zgrabnego crossovera Toyoty produkowanego na japoński rynek, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.