Większość producentów chciałoby mieć w ofercie równie urodziwy samochód, co Alfa Romeo 159. Tym większym zaskoczeniem jest fakt, że Włosi uznali, iż Alfa klasy średniej jest nie dość urodziwa i poddali ją modernizacji.
Najwięcej zmian można dostrzec we wnętrzu. Przewidziano trzy nowe wersje wykończenia kabiny - White Ice, Crystal Blue oraz Gray Indigo. Ponadto na desce rozdzielczej mogą się pojawić wstawki imitujące tytan, zaś wielofunkcyjny wyświetlacz stał się bardziej ergonomiczny. Z zewnątrz auto wyróżnia się przede wszystkim trzema nowymi krojami alufelg o średnicy 16 i 17 cali. Największe modyfikacje są skrywane przez piękną karoserię.
Ta będzie szczególnie często sprawdzana w przypadku nowej, 260-konnej wersji z przednim napędem. Warto podkreślić, że do tej pory jednostka o pojemności 3,2 litra była dostępna wyłącznie w zestawieniu z napędem 4x4.
Odświeżona Alfa Romeo 159 zadebiutuje w trakcie salonu samochodowego w Genewie.
Bardzo podoba mi się ta Alfa, jest najbardziej wyrazista i groźna.
Jak patrze na zdjęcia nie widzę żadnych różnic z obecnym modelem,ale mogę sie mylić Jeśli tak to pokażcie mi różnice Ale z drugiej strony(o ile sie nie mylę i wszystko zostało bez zmian)to nie ma się co dziwić panom z Alfy.Po co poprawiać coś tak pięknego skoro wogóle się nie zestarzało O środku nie będę wspominał bo tam zmiany nie są jakoś bardzo widoczne
Luxury Sedans, Midsized - Audi A6 Czasopismo "Consumer Reports" ogłosiło Audi A6 najlepszym samochodem w kategorii luksusowych sedanów średniej wielkości - "Luxury Sedans, Midsized". Redakcja magazynu oceniała właściwości jezdne, jakość wnętrza, zużycie ...
Otwarcie warsztatu samochodowego - o czym należy pamiętać? Własny warsztat samochodowy to marzenie wielu osób - jego otwarcie stanowi niezwykle ekscytujący krok w biznesie, który wiąże się z możliwością odniesienia sukcesu i satysfakcji zawodowej. Jednakże, aby przystąpić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.