REKLAMA
Np w Opolnie Zdrój jest handlarz AUTO AS koles ma swoja lakiernie i np jest u niego do sprzedania fiat brava ( z nowym lakierem kladzionym 3 miesiace temu) a lakier centralnie polozony na rdze przy nadkolach uszczerbki ,ale itak jest na tym polozona farba. Tak samo wyglada sprawa techniczna pojazdu jesli jezdzisz autem i przykladowo masz do wymiany jakas czesc o wartosci 300zł albo kupic uzywana 20 letnia nie wiadomo w jakim stanie za 100zł to dla bezpieczenstwa i nie ponoszenia dalszych kosztow kupisz tę lepsza czesc a handlarzowi sie to nie oplaci wiec proste ze robi na odpierdol potem ładnie czysci myje itp.. i sprzedaje za wieksza kwote niz kupił. w 2004 sprzedałem handlarzowi audi 80 b3 2.0 dał mi za auto 2000zł ( potrzebowalem gotowki ) w samochodzie bylo troche do roboty i mozna powiedziec ze wrecz zostawial 4 slady na drodze i lakier byl juz w bardzo zlym stanie. Po tygodniu wybralem sie do znajomego ( ktory mieszka obok tego komisu) i co ? Moje audi w pelni sprawne z nowym czerwonym lakierem i dodam jeszcze ze byl to golas ktory nie mial nawet wspomagania ,ale w jego ogloszeniu ma ABS i wspomaganie. Otworzylem ze znajomym maske z niedowierzaniem ze to moje auto sprawdzam nr VIN i okazalo się ze to moje audi. Pojechalem do domu po miesiacu wpada do mnie na wioske wlasnie to audi i koles chcial wypytac co z nim nie tak i czy go brac bo wlasnie go kupil od tego handlarza za 4200. ( nie mialem serca mu powiedziec ze to bylo bite i spawane ,ale powiedzialem). Takie są moje doswiadczenia z handlarzami dlatego odradzam ,a autor tematu zrobi jak uwaza. Nie mam na celu obrazania kogos tylko mowie jak to czesto się konczy. Forum jest do dzielenia się wiedzą i doswiadczeniami więc to robie.
Pozdrawiam
vrs2010
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
<-- podobnie wyglada wiekszosc ogloszen od handlarzy. A na starszych i tanszych autach sa wieksze przekrety .